The_Erinch
Favori Üye
Rize maçının sonucunu nasıl bildin???Gene gittik Fenerbahçe yener dedik...
Bende öyle dedimGene gittik Fenerbahçe yener dedik...
Yes 8 Ocakta başlıyor yeni dönem, Ocak ayında açarsınBjk'den yana skor yazdım sandım ama kicktipp bakarken tersi yazdığımı gördüm. Sevindim
@Tolstoyevski bitti mi ilk dönem?
3 Ocak'ta açarız konuyu. Lig haftasıYes 8 Ocakta başlıyor yeni dönem, Ocak ayında açarsın
@Maskeli Fedai bizi fena sattı…Evet, bu mesajı @Tolstoyevski 'nin yazmasını bekledim kaç gün, yine iş bana düştü yoruldum beni yormasından
İlk devreyi nihayet tamamladık Bir kaç gün sonra 2. Devre için yeni konu açarız.
Haftanın birincisi 13 puan ile caglaruysal oluyor. Forumdan biri mi bilmiyorum (kullanıcı adını da yazamıyorum bu yüzden ) kendisi ayrıca @Gerekli24 ile 5 basamak birden yükseldi bu hafta. Ayrıca @xdragxx 4 basamak birden yükselerek ilk 10 içerisinde yer aldı. En sert düşüşü 6 sıra gerileyerek @Turkuazz yaşadı. Kendisi tahmin yapmayı unutmuş.
İşte diğer sonuçlar:
Ekli dosyayı görüntüle 113238
@Dosi @Tolstoyevski @pompy @bazinga @MEnes @The_Erinch @12.Adam @Gerekli24 @mesmeso @Polat Şaşmaz @Turkuazz @Doğan Maskeli Fedai @slhttnmtl @xdragxx @secquin @Angelica @BARON男爵 @MasacRE @emreemreu @Zeyno @batuhankaralar @Araf @Cervantes @eskici hasanca @Yakamoz-Asi
Üç büyükler skor olarak yakmasa çok daha iyi olurdu. Üç büyükler en iyisi kazanmamaya devam etsin böyle herkes puan alıyor. Bildiğin halde puan kaybetmiş gibi oluyorsun tam tutmazsaEvet, bu mesajı @Tolstoyevski 'nin yazmasını bekledim kaç gün, yine iş bana düştü yoruldum beni yormasından
İlk devreyi nihayet tamamladık Bir kaç gün sonra 2. Devre için yeni konu açarız.
Haftanın birincisi 13 puan ile caglaruysal oluyor. Forumdan biri mi bilmiyorum (kullanıcı adını da yazamıyorum bu yüzden ) kendisi ayrıca @Gerekli24 ile 5 basamak birden yükseldi bu hafta. Ayrıca @xdragxx 4 basamak birden yükselerek ilk 10 içerisinde yer aldı. En sert düşüşü 6 sıra gerileyerek @Turkuazz yaşadı. Kendisi tahmin yapmayı unutmuş.
İşte diğer sonuçlar:
@Dosi @Tolstoyevski @pompy @bazinga @MEnes @The_Erinch @12.Adam @Gerekli24 @mesmeso @Polat Şaşmaz @Turkuazz @Doğan Maskeli Fedai @slhttnmtl @xdragxx @secquin @Angelica @BARON男爵 @MasacRE @emreemreu @Zeyno @batuhankaralar @Araf @Cervantes @eskici hasanca @Yakamoz-Asi
Beni Fenerbahçe yaktı @Gerekli24Üç büyükler skor olarak yakmasa çok daha iyi olurdu. Üç büyükler en iyisi kazanmamaya devam etsin böyle herkes puan alıyor. Bildiğin halde puan kaybetmiş gibi oluyorsun tam tutmazsa
Genel yorum da yapsaydın keşke, hani üstündeki kişilere de bir yorum yapsaydın.Evet, bu mesajı @Tolstoyevski 'nin yazmasını bekledim kaç gün, yine iş bana düştü yoruldum beni yormasından
İşte diğer sonuçlar:
Evet, bu mesajı @Tolstoyevski 'nin yazmasını bekledim kaç gün, yine iş bana düştü yoruldum beni yormasından
İşte diğer sonuçlar:
Haklısın, senin yükselişide yazmak gerekirdiGenel yorum da yapsaydın keşke, hani üstündeki kişilere de bir yorum yapsaydın.
Dayımı atlama, @The_Erinch zirvede şu anda. İlk yarının şampiyonu.Haklısın, senin yükselişide yazmak gerekirdi
Tols'un göreviydi. Gecikti diye aceleden yazdım
SS atarak zaten belli etmişizDayımı atlama, @The_Erinch zirvede şu anda. İlk yarının şampiyonu.
Sonra birden @Tolstoyevski sahneye çıkar ve @Dosi'yi tahtından eder.SS atarak zaten belli etmişiz
Geçen senede ben ilk yarının şampiyonu olmuştum. Çok belli olmuyor o işler
Yok, @MEnes 1 puan ile etiket almama mani olmuştuSonra birden @Tolstoyevski sahneye çıkar ve @Dosi'yi tahtından eder.