The_Erinch
Favori Üye
O değil de ben ne çöktüm bu sezon 😱 ama hırsım kalmadı geçen seneki kadar, hem can sağlığım adına da böylesi daha iyi demiKonya ve Malatya olarak skoru edit edip tersine çevirdim.
Göztepe ve Gaziantep olarak aşırı kararsızım.
Acaba beraberlik mi yazsam bu kadar kararsız iken
Zaten 7 puan gibi beni tatmin eden bir puana ulaştım.
Aynen ortalarda gezinmek daha iyiO değil de ben ne çöktüm bu sezon 😱 ama hırsım kalmadı geçen seneki kadar, hem can sağlığım adına da böylesi daha iyi demi
Edit etme bence ilk yazdığın daha iyi oluyor geneldeAynen ortalarda gezinmek daha iyi
Neyse 1-0 yazayım ama hangisine bilemedim
Konya - Malatya yaptım ve tersi olursa üzülmem çünkü çok isteyerek yaptımEdit etme bence ilk yazdığın daha iyi oluyor genelde@12.Adam
Bu arada birkaç hafta sonra sana teslim edeceğiz konuyu, 9 Ocakta ikinci yarı başlıyor liginKonya - Malatya yaptım ve tersi olursa üzülmem çünkü çok isteyerek yaptım
TS unutmayıp edit etseydim puan alacaktım ama BJk hatırlayıp yapsaydım 3 puandan olacaktım
Bol başarılarım olur umarımBu arada birkaç hafta sonra sana teslim edeceğiz konuyu, 9 Ocakta ikinci yarı başlıyor ligin
Konu bendeyken şansız geldi bana ama sana umarım tam tersi olurBol başarılarım olur umarım
Zehirli oku attınKonu bendeyken şansız geldi bana ama sana umarım tam tersi olur
Yok yok her zehrin bir panzehiri vardır sorun yok ama çenemizi kapayalım benceZehirli oku attın
Neyse ben yavaştan kaçayım
Yapma, beni ardında bırakma...
Sen beni ardına bırakmak için çabalarken iyiydi...Yapma, beni ardında bırakma...
O zaman şartlar öyleydi şimdi şartlar başka... Yalnız puan durumuna şimdi baktım ne ara 7.liğe çıkmışım ben...Sen beni ardına bırakmak için çabalarken iyiydi...
Çok derinden geliyorumBen de dünkü maçları unutmuşum yoğunluktan ama neyseki kalan maçlara yetiştim, umarım telafi edebiliriz @12.Adam ile birlikte@Gerekli24 @BARON男爵
@bazinga ve @Araf arasındaki şampiyonluk savaşı devam ediyor ancak @The_Erinch de tehlikeli ve sessizce ilerliyor hedefine
fav10sampiyonlarligi - Login | kicktipp
Login from prediction community fav10sampiyonlarligi on kicktipp - free prediction gameswww.kicktipp.com
Ekli dosyayı görüntüle 112461
Sesin gelmiyor, az bağırÇok derinden geliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?