Kicktipp ⚽ - Tahmin Yarışması 21-22 Sezonu | 1. Yarı Genel Yorum Konusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
4 - 0 ne yazmışım beee 🤣🤭🤣🤭

Konya ve Malatya olarak skoru edit edip tersine çevirdim.

Göztepe ve Gaziantep olarak aşırı kararsızım.
Acaba beraberlik mi yazsam bu kadar kararsız iken :A

Zaten 7 puan gibi beni tatmin eden bir puana ulaştım.

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
Konya ve Malatya olarak skoru edit edip tersine çevirdim.

Göztepe ve Gaziantep olarak aşırı kararsızım.
Acaba beraberlik mi yazsam bu kadar kararsız iken :A

Zaten 7 puan gibi beni tatmin eden bir puana ulaştım.
O değil de ben ne çöktüm bu sezon 😱 ama hırsım kalmadı geçen seneki kadar, hem can sağlığım adına da böylesi daha iyi demi :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Konya - Malatya yaptım ve tersi olursa üzülmem çünkü çok isteyerek yaptım :A
TS unutmayıp edit etseydim puan alacaktım ama BJk hatırlayıp yapsaydım 3 puandan olacaktım:A
Bu arada birkaç hafta sonra sana teslim edeceğiz konuyu, 9 Ocakta ikinci yarı başlıyor ligin :Z

• Harika
Sen beni ardına bırakmak için çabalarken iyiydi...
O zaman şartlar öyleydi şimdi şartlar başka... Yalnız puan durumuna şimdi baktım ne ara 7.liğe çıkmışım ben... :A Geçen hafta en çok ben puan toplamışım hatta, çok ilginç... :A Aramızda da zaten 7 puan varmış, demek ki yakında tekrar sırt sırta geleceğiz seninle... :A

• Güldürdün
Şampiyonlar Ligini unutan unutana, bana yaramış 🤭😂🤭😂 @Tolstoyevski @Dosi @Araf
@Dosi unutsa da, @Tolstoyevski unutmazdı ama şimdi ikisi de yok tabii. :A

Ben de dünkü maçları unutmuşum yoğunluktan ama neyseki kalan maçlara yetiştim, umarım telafi edebiliriz @12.Adam ile birlikte :A @Gerekli24 @BARON男爵

@bazinga ve @Araf arasındaki şampiyonluk savaşı devam ediyor ancak @The_Erinch de tehlikeli ve sessizce ilerliyor hedefine :A

1638976745763.png

Ben de dünkü maçları unutmuşum yoğunluktan ama neyseki kalan maçlara yetiştim, umarım telafi edebiliriz @12.Adam ile birlikte :A @Gerekli24 @BARON男爵

@bazinga ve @Araf arasındaki şampiyonluk savaşı devam ediyor ancak @The_Erinch de tehlikeli ve sessizce ilerliyor hedefine :A

Ekli dosyayı görüntüle 112461
Çok derinden geliyorum :A:A:A:A

15. Haftanın birincileri 10’ar puanla @Zeyno ve @Araf oldu. Öte yandan @hasanca zirvedeki yerini korurken onun @The_Erinch sessizce pusuda takip etti. @Dosi, @Araf, @MasacRE ve @emreemreu arasındaki kanlı bıçaklı zirve yarışı devam ederken; @MEnes ve @bazinga da zirveyi uzaktan takip eden diğer isimler oldular…

F0DF1019-536E-4BBA-8F49-82236DD08B71.jpeg

16. Hafta maçlarını tahmin yapmayanlara hatırlatmış olalım: @MasacRE @emreemreu @Maskeli Fedai @eskici @mesmeso @Angelica @12.Adam @Polat Şaşmaz @Zeyno @Doğan @batuhankaralar @Gerekli24 @pompy

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...