Az önce TV'de zap yaparken sağ üst köşede maçın olduğunu ve tahmin yapmadığımı farkettim.
Az önce TV'de zap yaparken sağ üst köşede maçın olduğunu ve tahmin yapmadığımı farkettim.
Sana hatırlatacaktım ama atlamışım.Az önce TV'de zap yaparken sağ üst köşede maçın olduğunu ve tahmin yapmadığımı farkettim.
Hafta bittikten sonra hatırlatsaydın.
Bu hafta hatırlatma sırası ondaydı, işini yapamayınca bana laf atmışAz önce TV'de zap yaparken sağ üst köşede maçın olduğunu ve tahmin yapmadığımı farkettim.
1 maç deyip geçme mosiBu hafta hatırlatma sırası ondaydı, işini yapamayınca bana laf atmış
Geçen hafta çok iyi gitti herkes 1 maç sıkıntı olmaz
Ya ne harika bir kafadan atma skoru yapmışım
Çatlamadım ki. 😡😏Ya ne harika bir kafadan atma skoru yapmışım
Bugün tahmin yapsaydım BJK 2-1 derdim
Dü düüüüt fosiiiii geliyor.Ya ne harika bir kafadan atma skoru yapmışım
Bugün tahmin yapsaydım BJK 2-1 derdim
Süper Lig 15. Hafta maçları bugün oynanacak olan NovemberPaşa - Beşikstone maçıyla başlıyor, tahminlerini yapmamış olanlara duyurulur
fav10superlig - Login | kicktipp
Login from prediction community fav10superlig on kicktipp - free prediction gameswww.kicktipp.com
Ekli dosyayı görüntüle 112132
Ekli dosyayı görüntüle 112131
@Dosi @Tolstoyevski @pompy @bazinga @MEnes @The_Erinch @12.Adam @Gerekli24 @mesmeso @Polat Şaşmaz @Turkuazz @Doğan Maskeli Fedai @slhttnmtl @xdragxx @secquin @Angelica @BARON男爵 @MasacRE @emreemreu @Zeyno @batuhankaralar @Araf @Cervantes @eskici hasanca
En son bize stres yaşattın, unutman işimize geliyor3 tanesini yapmamışım diğerlerine yetiştim
Gs kötü diye Vitor kalıyor çok da mutlu etmiyor o yüzden Gs'nin kötü gitmesi beniMillet GS ye 3 atar 5 atar demiş..
Neye güvenerek dediler acaba
Yaaaa amaaaaaaa gene bunların ikiside puan kaybetti..
Ve biz yarına lig sonuncusu ile oynuyoruz... Köşede sessizce ağlamak istiyorum
@bazinga @xdragxx @Araf @Dosi @HeisenBerg @12.Adam @batuhankaralar
Bizimkilerin ilginç bir bağı var GSBJK puan verince onlarda verme ihtiyacı duyuyor.Gs kötü diye Vitor kalıyor çok da mutlu etmiyor o yüzden Gs'nin kötü gitmesi beni
Bu sefer düşen bize vursun da Vitor'dan kurtulalım kafasındayım ben. Yoksa İrfan, Szalai gibi isimleri kaybedeceğiz Vitor yüzünden bu sene zaten geçti artık.Bizimkilerin ilginç bir bağı var GSBJK puan verince onlarda verme ihtiyacı duyuyor.
Ve çok merhametliyizdir(!!) Düşene vurmayız.
En azından objektif düşünüp maçın berabere biteceğini düşünmüşüz ama keşke 1-1 yerine, 2-2 deseymişiz. Olsun, en azından puan aldık.Millet GS ye 3 atar 5 atar demiş..
Neye güvenerek dediler acaba
Yaaaa amaaaaaaa gene bunların ikiside puan kaybetti..
Ve biz yarına lig sonuncusu ile oynuyoruz... Köşede sessizce ağlamak istiyorum
@bazinga @xdragxx @Araf @Dosi @HeisenBerg @12.Adam @batuhankaralar
Göztepe maçındaki Serdar vermez formayı Szalai'ye. Szalai'yi ne abarttınız ya, dökülüyo bu sezon. Ayağı iyi diye iyi savunmacı mı zannediyorsunuz anlamadım. Kim gibi olsun her maç giyer formayı ama Kim'in çok gerisinde savunma anlamında keza Serdar'dan da iyi savunmacı değil.Bu sefer düşen bize vursun da Vitor'dan kurtulalım kafasındayım ben. Yoksa İrfan, Szalai gibi isimleri kaybedeceğiz Vitor yüzünden bu sene zaten geçti artık.
@xdragxxGöztepe maçındaki Serdar vermez formayı Szalai'ye. Szalai'yi ne abarttınız ya, dökülüyo bu sezon. Ayağı iyi diye iyi savunmacı mı zannediyorsunuz anlamadım. Kim gibi olsun her maç giyer formayı ama Kim'in çok gerisinde savunma anlamında keza Serdar'dan da iyi savunmacı değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?