Keşke bende unutmuş olsaydım da bir bahaneye sığınsaydımİlk 4 maçı tahmin etmeyi kaçırdım ama millet baya kötü gitmiş zaten.
Şu 2-1 sistemini bozup 1-1 ve 2-0 lar yazmışım ama sonuç 0 oldu @Tolstoyevski
Keşke bende unutmuş olsaydım da bir bahaneye sığınsaydımİlk 4 maçı tahmin etmeyi kaçırdım ama millet baya kötü gitmiş zaten.
Yalnız değilsin
Beşiktaş yaktı Giresun’dan dört yemek ne 2-2 biter dedim 0-4 bitti
Ben Beşiktaş 4-0 yenileceğini nerden bilcem 2-2 dedimYalnız değilsin
Ben neyseki 2 puan almışım ama gönül isterdiki daha fazla olsun GS ve FB haftanın kazananı belli edecek ama 10 puan altında olacak bu gidişle 5 puana kapatmaya razıyım. Genel olarak herkes dağıldı
Ekli dosyayı görüntüle 111852
Bu kadar dengesiz başka bir lig olamaz, hiç sağı solu belli olmuyor. Fazla sürpriz dolu, kimin ne olacağını tam anlamıyla çözemiyorsun.
Ekli dosyayı görüntüle 111852
Bu kadar dengesiz başka bir lig olamaz, hiç sağı solu belli olmuyor. Fazla sürpriz dolu, kimin ne olacağını tam anlamıyla çözemiyorsun.
Galatasaray yanlış teknik direktörle çıktıEkli dosyayı görüntüle 111852
galatasaray talimata aykırı hareket yaptıGalatasaray 2-1 yenilir demişsin, umarım ordan tam 3 puan alırsın @12.Adam @Gerekli24
Fenerbahçe'nin maçı için skorumu göstermişim de, benim skor tahminim standart zaten.Ekli dosyayı görüntüle 111852
Hâlâ Fener'e inancın tamFenerbahçe'nin maçı için skorumu göstermişim de, benim skor tahminim standart zaten.
Fenerbahçe'ye olan inancım değil de, bir müddet sonra totem mi oldu ne olduysa artık, klasik skor tahminim oldu Fenerbahçe konusunda. Oysa o tahminime ulaştığı çok fazla olmadı.Hâlâ Fener'e inancın tam
Benimde şanşıma Galatasaray yedek teknik direktör bulmak zorunda 4 maçlığaCiddi ciddi 5-8 arası bir puan ile haftanın birincisi olacak bu hafta 😱
Hiç halim yok, ben kaç hafta üst üste yaptım. Beni bulaştırma .Bu hafta sıfır çektim @Dosi top sende haliyle
Bugünden itibaren sana yeniden bilendim. Artık arayı açma zamanı.....Ben zirvedeydim ne güzel ne ara düştüm.. @Dosi