Maskeli Fedai
Favori Üye
Yine naptım.. 😳😳Bugünden itibaren sana yeniden bilendim. Artık arayı açma zamanı.....
Yine naptım.. 😳😳Bugünden itibaren sana yeniden bilendim. Artık arayı açma zamanı.....
Dm'de yazdığım şeylerYine naptım.. 😳😳
Ben misyonumu tamamladım..Dm'de yazdığım şeyler
Bedel ödeyeceksin
@eskici başta olmak üzere bu kötü espri için gönderiye "olmamış" vermeye davet ediyorum herkese.Süper Lig 15. Hafta maçları bugün oynanacak olan NovemberPaşa - Beşikstone maçıyla başlıyor, tahminlerini yapmamış olanlara duyurulur
fav10superlig - Login | kicktipp
Login from prediction community fav10superlig on kicktipp - free prediction gameswww.kicktipp.com
Ekli dosyayı görüntüle 112132
Ekli dosyayı görüntüle 112131
@Dosi @Tolstoyevski @pompy @bazinga @MEnes @The_Erinch @12.Adam @Gerekli24 @mesmeso @Polat Şaşmaz @Turkuazz @Doğan Maskeli Fedai @slhttnmtl @xdragxx @secquin @Angelica @BARON男爵 @MasacRE @emreemreu @Zeyno @batuhankaralar @Araf @Cervantes @eskici hasanca
@eskici başta olmak üzere bu kötü espri için gönderiye "olmamış" vermeye davet ediyorum herkese.
@Dosi: "Ben varım kardeş, ben varım. "Hazırsanız oyuna başlayalım. Hak ettiğimiz liderlik koltuğunu alacağız...
@Dosi: "Ben varım kardeş, ben varım. "
@The_Erinch dayım da var tabii daha, @emreemreu var, @Maskeli Fedai ile @MasacRE de var @Dosi'den hariç.
Forum zirvesiyle aramızdaki fark sadece 13. Forum zirvesini almak 1 aylık iş sonrasında genel zirveye bakarız.@The_Erinch dayım da var tabii daha, @emreemreu var, @Maskeli Fedai ile @MasacRE de var @Dosi'den hariç.
Ekli dosyayı görüntüle 112140
Seni zirveye yakın sanıyordum, aradım bulamadım, altlarda kalmışsın.
Kötü ama gülümsedim yine deSüper Lig 15. Hafta maçları bugün oynanacak olan NovemberPaşa - Beşikstone maçıyla başlıyor, tahminlerini yapmamış olanlara duyurulur
Login from prediction community fav10superlig on kicktipp - free prediction gameswww.kicktipp.com
@Dosi @Tolstoyevski @pompy @bazinga @MEnes @The_Erinch @12.Adam @Gerekli24 @mesmeso @Polat Şaşmaz @Turkuazz @Doğan Maskeli Fedai @slhttnmtl @xdragxx @secquin @Angelica @BARON男爵 @MasacRE @emreemreu @Zeyno @batuhankaralar @Araf @Cervantes @eskici hasanca
Trabzonspor'la aramızdaki puan farkı kapanmaz da, buradaki 13 puanlık fark kapanabilir ama şimdi. Belki kapatırsın, beni geçebilirsin ama, o konuda rahat ol. Önemli olan daha da yukarılara çıkmak.Forum zirvesiyle aramızdaki fark sadece 13. Forum zirvesini almak 1 aylık iş sonrasında genel zirveye bakarız.
Aklıma Sakar Şakir deki bekçi ile olan sahne geldi.Kötü ama gülümsedim yine de
Yahu tabii ki o farkla bu bir miTrabzonspor'la aramızdaki puan farkı kapanmaz da, buradaki 13 puanlık fark kapanabilir ama şimdi. Belki kapatırsın, beni geçebilirsin ama, o konuda rahat ol. Önemli olan daha da yukarılara çıkmak.
Hafta bittikten sonra hatırlatsaydın.Süper Lig 15. Hafta maçları bugün oynanacak olan NovemberPaşa - Beşikstone maçıyla başlıyor, tahminlerini yapmamış olanlara duyurulur
Kaçırdığın tek maç olsun kalan 9 maç ellerinizden öper @emreemreuHafta bittikten sonra hatırlatsaydın.