Bizim ligte analiz olmuyor ben analiz ederek yapıyorum Ya var ya hakem yada megafon devreye giriyor @Angelica
Ah bu hakemler ya
Bizim ligte analiz olmuyor ben analiz ederek yapıyorum Ya var ya hakem yada megafon devreye giriyor @Angelica
Akşamki derbi ne olur sence abla ?Yaa valla ben atıyorum tutuyor nasıl buralara geldim anlamadım
Akşamki derbi ne olur sence abla ?
Sen Gs'li miydin?Akşamki derbi ne olur sence abla ?
Paşa 1 gol daha atar umarım 2 puan kazanırsın en azından
Ben Altay - Adana maçı için demiştimPaşa 1 gol daha atar umarım 2 puan kazanırsın en azından
Ben taktiğimi değiştirdim 1-1 elimde patladı, en temizi 2-1 ama o da bu hafta pek gelmez gibi
Bu soruyu duymamış olayım .
November PaşaBen Altay - Adana maçı için demiştim
Paşa derken? Kafam karıştı
Bjk?Bu soruyu duymamış olayım .
Yine anlamadım diyordum ama durNovember Paşa
@Cervantes Galatasaraylı tabii kiBjk?
Yine anlamadım diyordum ama dur
AaaAa ben o maç çoktan bitti sanıyordum 😱
Dur dur ,en sonunda Fb'li yapacaksın beni .Bjk?
Yine anlamadım diyordum ama dur
AaaAa ben o maç çoktan bitti sanıyordum 😱
Yok sırada TS diyecektimDur dur ,en sonunda Fb'li yapacaksın beni .Gs'liyim tabii ki , sormana bile gerek yok diye duymamış olayım demiştim.
Kayserispor dersin sanmıştım oysa ki .Yok sırada TS diyecektim
Üzdün...
Sonrada onu derdim ama FB demezdimKayserispor dersin sanmıştım oysa ki .
Galatasaray sekizinci Fenerbahçe dokuzuncu Beşiktaş yedinci @DosiSonrada onu derdim ama FB demezdimNede olsa FB kötü denilen mesaja harika attın 😡
Ben yeneriz kısmına harika atmıştım oysa ki .Sonrada onu derdim ama FB demezdimNede olsa FB kötü denilen mesaja harika attın 😡
Halil umut meler le Fenerbahçe’nin serisi bitmişti 2020 de o megafon olayı olmayacaktı takımlar azdı hakemleri eleştiren takım seri mağlubiyete bağlıyor @CervantesBen yeneriz kısmına harika atmıştım oysa ki .Yoksa rakip takımı küçümseyecek kadar fanatik biri değilimdir .
Akşamki maç dengeleri değiştirirGalatasaray sekizinci Fenerbahçe dokuzuncu Beşiktaş yedinci @Dosi
Olsun, benim dikkatimi çeken o olduBen yeneriz kısmına harika atmıştım oysa ki .Yoksa rakip takımı küçümseyecek kadar fanatik biri değilimdir .
Büyü yapacağım.Halil umut meler le Fenerbahçe’nin serisi bitmişti 2020 de o megafon olayı olmayacaktı takımlar azdı hakemleri eleştiren takım seri mağlubiyete bağlıyor @Cervantes
Hakemi eleştirmeyin megafon olayından sonra karşı rakipler azdıAkşamki maç dengeleri değiştirir
------
Olsun, benim dikkatimi çeken o oldu
Megafon olayından sonra gerek yok o kendi kendine büyü zatenBüyü yapacağım.@Dosi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?