Bizim ligte analiz olmuyor ben analiz ederek yapıyorum Ya var ya hakem yada megafon devreye giriyor @Angelica
Ah bu hakemler ya
Bizim ligte analiz olmuyor ben analiz ederek yapıyorum Ya var ya hakem yada megafon devreye giriyor @Angelica
Akşamki derbi ne olur sence abla ?Yaa valla ben atıyorum tutuyor nasıl buralara geldim anlamadım
Akşamki derbi ne olur sence abla ?
Sen Gs'li miydin?Akşamki derbi ne olur sence abla ?
Paşa 1 gol daha atar umarım 2 puan kazanırsın en azından
Ben Altay - Adana maçı için demiştimPaşa 1 gol daha atar umarım 2 puan kazanırsın en azından
Ben taktiğimi değiştirdim 1-1 elimde patladı, en temizi 2-1 ama o da bu hafta pek gelmez gibi
Bu soruyu duymamış olayım .
November PaşaBen Altay - Adana maçı için demiştim
Paşa derken? Kafam karıştı
Bjk?Bu soruyu duymamış olayım .
Yine anlamadım diyordum ama durNovember Paşa
@Cervantes Galatasaraylı tabii kiBjk?
Yine anlamadım diyordum ama dur
AaaAa ben o maç çoktan bitti sanıyordum 😱
Dur dur ,en sonunda Fb'li yapacaksın beni . Gs'liyim tabii ki , sormana bile gerek yok diye duymamış olayım demiştim.Bjk?
Yine anlamadım diyordum ama dur
AaaAa ben o maç çoktan bitti sanıyordum 😱
Yok sırada TS diyecektimDur dur ,en sonunda Fb'li yapacaksın beni . Gs'liyim tabii ki , sormana bile gerek yok diye duymamış olayım demiştim.
Kayserispor dersin sanmıştım oysa ki .Yok sırada TS diyecektim
Üzdün...
Sonrada onu derdim ama FB demezdim Nede olsa FB kötü denilen mesaja harika attın 😡Kayserispor dersin sanmıştım oysa ki .
Galatasaray sekizinci Fenerbahçe dokuzuncu Beşiktaş yedinci @DosiSonrada onu derdim ama FB demezdim Nede olsa FB kötü denilen mesaja harika attın 😡
Ben yeneriz kısmına harika atmıştım oysa ki . Yoksa rakip takımı küçümseyecek kadar fanatik biri değilimdir .Sonrada onu derdim ama FB demezdim Nede olsa FB kötü denilen mesaja harika attın 😡
Halil umut meler le Fenerbahçe’nin serisi bitmişti 2020 de o megafon olayı olmayacaktı takımlar azdı hakemleri eleştiren takım seri mağlubiyete bağlıyor @CervantesBen yeneriz kısmına harika atmıştım oysa ki . Yoksa rakip takımı küçümseyecek kadar fanatik biri değilimdir .
Akşamki maç dengeleri değiştirirGalatasaray sekizinci Fenerbahçe dokuzuncu Beşiktaş yedinci @Dosi
Olsun, benim dikkatimi çeken o olduBen yeneriz kısmına harika atmıştım oysa ki . Yoksa rakip takımı küçümseyecek kadar fanatik biri değilimdir .
Büyü yapacağım. @DosiHalil umut meler le Fenerbahçe’nin serisi bitmişti 2020 de o megafon olayı olmayacaktı takımlar azdı hakemleri eleştiren takım seri mağlubiyete bağlıyor @Cervantes
Hakemi eleştirmeyin megafon olayından sonra karşı rakipler azdıAkşamki maç dengeleri değiştirir
------
Olsun, benim dikkatimi çeken o oldu
Megafon olayından sonra gerek yok o kendi kendine büyü zatenBüyü yapacağım. @Dosi