@Dosi kendisinden üçüncü tekil şahıs olarak bahsediyor ya, çok komik.Süper lig 10. Haftayı geride bıraktık. Yarın başlayacak olan 11. Hafta için tahminleri unutmayın.
fav10superlig - Leaderboard | kicktipp
Leaderboard from prediction community fav10superlig on kicktipp - free prediction gameswww.kicktipp.com
Bu hafta muhteşem tahminleri ile @emreemreu damga vurdu ve 19 puan ile sezonun rekorunu kırdı. emreemeu ayrıca 9 basamak yükselerek 5. sıraya yükseldi. Onu 7 sıra yükselme ile @bazinga takip etti.
İlk 4 değişmedi fakat @Dosi , @Maskeli Fedai ile farkı bir puan eksiktip @Araf ile bir puan farkı açtı. Haftanın en sert düşüşünü @Tolstoyevski 7 sıra birden yaşadı.
Ekli dosyayı görüntüle 110704
@Dosi @Tolstoyevski @pompy @bazinga @MEnes @The_Erinch @12.Adam @Gerekli24 @mesmeso @Polat Şaşmaz @Turkuazz @Doğan @Maskeli Fedai @slhttnmtl @xdragxx @HeisenBerg @secquin @Angelica @BARON男爵 @MasacRE @emreemreu @Zeyno @batuhankaralar @Araf @Cervantes @DarkLegenD @eskici hasanca
Ben bunu hep yapıyorum sjsjsjjs@Dosi kendisinden üçüncü tekil şahıs olarak bahsediyor ya, çok komik.
Hadi kendinden üçüncü tekil şahıs olarak bahsetmene de tamam ama bu hasanca kim tam olarak?Ben bunu hep yapıyorum sjsjsjjs
Profesyonel olarak durum değerlendirmesi yapıyorum. 'ben' diyemem
Bir ara araştırdık @Tolstoyevski ile. Bu tarz yarışmaları senelerdir kaçırmayan bir tahmin tutkunuHadi kendinden üçüncü tekil şahıs olarak bahsetmene de tamam ama bu hasanca kim tam olarak?
Forumda böyle birisi yoksa eğer, haksız rekabet oluyor biraz. Adam bildiğin döktürüyor.Bir ara araştırdık @Tolstoyevski ile. Bu tarz yarışmaları senelerdir kaçırmayan bir tahmin tutkunu
Yok kendisi forumdan biri değil. Diyorum ya senelere dayanan ve farklı yerlerde tahmin yarışmalarına katılan biriForumda böyle birisi yoksa eğer, haksız rekabet oluyor biraz. Adam bildiğin döktürüyor.Başlangıçta @Felon sanmıştım ama o da askerde çıktı.
Bizim yarışmayı nereden bulmuş acaba, o da ilginç.Yok kendisi forumdan biri değil. Diyorum ya senelere dayanan ve farklı yerlerde tahmin yarışmalarına katılan biri
Zayıf rakiplerime acımamışım yineSüper lig 10. Haftayı geride bıraktık. Yarın başlayacak olan 11. Hafta için tahminleri unutmayın.
fav10superlig - Leaderboard | kicktipp
Leaderboard from prediction community fav10superlig on kicktipp - free prediction gameswww.kicktipp.com
Bu hafta muhteşem tahminleri ile @emreemreu damga vurdu ve 19 puan ile sezonun rekorunu kırdı. emreemeu ayrıca 9 basamak yükselerek 5. sıraya yükseldi. Onu 7 sıra yükselme ile @bazinga takip etti.
İlk 4 değişmedi fakat @Dosi , @Maskeli Fedai ile farkı bir puan eksiktip @Araf ile bir puan farkı açtı. Haftanın en sert düşüşünü @Tolstoyevski 7 sıra birden yaşadı.
Ekli dosyayı görüntüle 110704
@Dosi @Tolstoyevski @pompy @bazinga @MEnes @The_Erinch @12.Adam @Gerekli24 @mesmeso @Polat Şaşmaz @Turkuazz @Doğan @Maskeli Fedai @slhttnmtl @xdragxx @HeisenBerg @secquin @Angelica @BARON男爵 @MasacRE @emreemreu @Zeyno @batuhankaralar @Araf @Cervantes @DarkLegenD @eskici hasanca
O bir olsa 2. isme 1.lik etiketi veriliyor. Bize avantaj yaniBizim yarışmayı nereden bulmuş acaba, o da ilginç.Hayır mesela unvan verilecek, kimseye verilmeyecek o zaman birinci olursa.Keşke sadece forumdakiler katılsaydı.
Zehirli ok için teşekkürler. İnişe hazır olZayıf rakiplerime acımamışım yine
Bize avantaj değil, o olmasaydı mesela birinci olma şansımız olurdu.O bir olsa 2. isme 1.lik etiketi veriliyor. Bize avantaj yani
Geçen sene ilk yarı sonu zirvede olan benim durum 13 maç 0 puan alarak berbat hale gelmiştiBu hafta baya verimli oldu, hedef ilk yarı sonunda zirvede yer almak.
O zaten yok gibiBize avantaj değil, o olmasaydı mesela birinci olma şansımız olurdu.
Bu hafta bam bam gideceğimi düşünüyorumO bir olsa 2. isme 1.lik etiketi veriliyor. Bize avantaj yani
------
Zehirli ok için teşekkürler. İnişe hazır olhavalandın yine
Bize avantaj değil, o olmasaydı mesela birinci olma şansımız olurdu.
Geçen sene ilk yarı sonu zirvede olan benim durum 13 maç 0 puan alarak berbat hale gelmişti
------
O zaten yok gibi@Tolstoyevski açıkla
(4 puanda kaldı)Bu hafta bam bam gideceğimi düşünüyorum
Teşekkürler bilgi için. Ben anlatamadımO birinci olursa bile 2. olan kişiye forumda şampiyon etiketi verilecek çünkü forumdakiler içinde şampiyon olmuş oluyorAyrıca haksızlık yok bence, forum ziyaretçilerinin de katılması rekabeti eğlenceli kılıyor
Yine de zirvede bir yabancıyı görmek moral bozucu.O birinci olursa bile 2. olan kişiye forumda şampiyon etiketi verilecek çünkü forumdakiler içinde şampiyon olmuş oluyorAyrıca haksızlık yok bence, forum ziyaretçilerinin de katılması rekabeti eğlenceli kılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?