Kicktipp ⚽ - Tahmin Yarışması 21-22 Sezonu | 1. Yarı Genel Yorum Konusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her hafta rezil olan kişi de benim ama. 😭 Sonuçları gören de beni futboldan anlamıyorum zanneder. 😡 (gerçekten de anlamıyor)
İşte hedefini en baştan küme düşmemek olarak planlarsan rezil olmazsın, aksine herife bak ne kadar iyi gidiyor hedefi adına deriz...

@Dosi mesela bu sezonki hedefi orta sıralarda bitirmek olarak başlıyor, hayal kırıklığına uğramaz bu yüzden her türlü, ama olur da daha üstlerde bitirirse sevinci daha yüksek olur

Reactions: DarkLegenD and Dosi
Ne yaptığın değil, ne yapmadığın asıl mesele.

Vefasızlık + hayırsızlık + umursamama

Neyse bu yolda devam et
))
Yani mesele ne yapmadığım ise konunun daha farklı bir konu olması lazım... Ve eğer düşündüğüm şey ise sanki onun üzerine konuşmuştuk diye hatırlıyorum Tw'de...
)

Bilemiyorum ZEY, bilemiyorum... Senin neye niye takılacağını kestirmek oldukça zor olabiliyor bazen...
)) Bu da onlardan biri olabilir...
))

Reactions: Dosi
Geçen sene sonuncu olmamaktı hedefim ama sonra nedense zirvede olunca ilk 10'da kalmak oldu hedef ve başardım
@DarkLegenD yarışırken misal 34 kişiyiz, 20. kişi olsan dahi senden bir kaç sıra önce ve arkada olanlarla rekabet içinde oluyorsun ve zevki burda zaten. Birinci olmak önemli değil

Şu adama bir şey desenize. 😡😡 Beni resmen aşağılıyor. 😣 @Maskeli Fedai @Sherlock @MEnes @MasacRE

@DarkLegenD olayı ego ve kompleks meselesine getiriyor... Bir de sen onu ezip geçince "bir kadın nasıl beni geçer futbol tahmini konusunda" diye kompleks yapıyor...

Reactions: DarkLegenD and Dosi
Sanki daha önce doğradık
hak eden alıyor tabiki ama @Tolstoyevski beni yanlış yönlendirip en az 10 puanıma mani oldu yani beni 1 puan ile geçmen onun eseri
Aşk olsun iyiliğini istedik yüksek puan al diye ama o hafta şanssızlığımız tuttu senle birlikte ben de puan alamadım..

Reactions: 12.Adam and Dosi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...