Kicktipp ⚽ - Tahmin Yarışması 21-22 Sezonu | 1. Yarı Genel Yorum Konusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Reactions: Gerekli24
Şuan susuyorsam eski günlerin hatırına ama bi trip hakkım var ve onuda sonuna kadar kullanacağım. Sadece bir kaç güne daha ihtiyacım olacak. Sonra ip incelediği yerden kopabilir.
Zaten Tripsi modunu açtığında sonuna kadar kullanmadan bıraktığın az görülmüştür... Takıldığın şeyin ne olduğu hakkında aklımda bir şey var gibi ama onu öyle düşünmemişsindir heralde diyip çok üzerine yoğunlaşmadım... Neyse dediğim gibi senden gelen her şeye boynumuz kıldan ince...
))

Reactions: Dosi
Yok bence hiç bir fikrin yok

Vefasızlık tek derdim....

Reactions: MEnes
Artık sonuçları rüyamda görmeye başladım... Muhtemelen zirveye oynayacağım... Rüyama göre ilk hafta sonuçları:

Beşiktaş 5-9 Rizespor
Giresunspor 3-2 Galatasaray
Fenerbahçe kazanıyor.

Yok bence hiç bir fikrin yok

Vefasızlık tek derdim....
Vefasızlık ha... Üstüne bir de hayırsız da demiştin... Bir de üstüne hiç bir fikrin yok dedin şimdi... Aklıma farklı farklı şeyler geliyor ama bilemiyorum...
)) Ne yaptığımı tam olarak bilemiyorum lakin vardır elbet kafanda bir şeyler, sonuçta sen ZEY'sin...
))

Reactions: Dosi
Artık sonuçları rüyamda görmeye başladım... Muhtemelen zirveye oynayacağım... Rüyama göre ilk hafta sonuçları:

Beşiktaş 5-9 Rizespor
Giresunspor 3-2 Galatasaray
Fenerbahçe kazanıyor.
(3.hafta yine bıraktı)

Şaka bir yana bırakmak yok bu kez, ayıp edersin... Ulan 3 dakikanı alıyor haftada 3 dakika ne ki 😡

Reactions: DarkLegenD
Ne yaptığın değil, ne yapmadığın asıl mesele.

Vefasızlık + hayırsızlık + umursamama

Neyse bu yolda devam et
))

(3.hafta yine bıraktı)

Şaka bir yana bırakmak yok bu kez, ayıp edersin... Ulan 3 dakikanı alıyor haftada 3 dakika ne ki 😡
Her hafta rezil olan kişi de benim ama. 😭 Sonuçları gören de beni futboldan anlamıyorum zanneder. 😡 (gerçekten de anlamıyor)

Reactions: Tolstoyevski
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...