Kicktipp ⚽ - Tahmin Yarışması 21-22 Sezonu | 1. Yarı Genel Yorum Konusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sence bunla mı yapılacak bunlar. Bunun için yaptığın antrenman programları daha önemlidir.

madem sıkışıyorsunuz 10 ar gruplu yapın yada 4 gruplu yapın Grup 1leri şampiyonluk İçin oynasın Grup ikincileride Avrupa konferans ligine takılmak İçin oynarlar
Grup 3 leri grubun dördüncüleriyle play out oynasın @Tolstoyevski @Gerekli24

ben ŞL ve Premier Lig'de çok güzel gidiyorken burada 3 puan alamıyorum

Sence bunla mı yapılacak bunlar. Bunun için yaptığın antrenman programları daha önemlidir.
Ben başa geçsem TFF nin
Gruplu yaparım ligi
18 takım varsa
2 takım play off oynar
Yenilen küme düşer
Lig şampiyonu ile ikinci lig şampiyonu oynar
Galatasaray lig ikincisi ile play off şampiyonu
4 lü grup 4 torbadan oluşacak @Dosi @Gerekli24

Reactions: Dosi
hasanca'yı bu sezon da geçemeyeceğiz...

hatırlatma için tşk ederim tahminleri yaptım

Reactions: Tolstoyevski
Fener'in gol yiyeceğini bile bile 2-0 mı demişim sklgjlksjkgjlksj
Yahuuu ben hatta maç bittiği zaman güzel 3 puan aldım kicktipp'den demiştim...

Taht Savaşları 6. hafta sonuçları belli oldu... Haftaya 12 puan toplayıp şov yaparak toplam 12 basamak birden yükselen @Dosi damgasını vurdu ve geçen sezonki o güçlü iddiasını halen sürdürdüğünü hissederek zirve hattındakileri tedirgin etti...

@The_Erinch inatla zirve tahtını bırakmayıp liderliğini korumayı başardı, onu @hasanca ve @Maskeli Fedai takip etti...

Yarın oynanacak Altay - Beşiktaş karşılaşmasıyla birlikte Süper Lig'in 7. haftası başlayacak. Tahminlerinizi aşağıdaki linkten yapabilirsiniz

------

@Dosi @Tolstoyevski @pompy @bazinga @MEnes @The_Erinch @12.Adam @Gerekli24 @mesmeso @Polat Şaşmaz @Turkuazz @Doğan @Maskeli Fedai @slhttnmtl @xdragxx @HeisenBerg @secquin @Angelica @BARON男爵 @MasacRE @emreemreu @Zeyno @batuhankaralar @Araf @Cervantes @DarkLegenD @eskici hasanca

Aklım benim Web sitemde bodrumspor tescil olamama tehlikesiyle karşı karşıya bodrumsporun Web sitesi yok @Tolstoyevski

Son iki maç 80e kadar müthiş gidiyordu daha iyi çıkabilirdim bu haftadan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...