Sen benden de betersin...
Sen benden de betersin...
En azından sekiz puanın var, benim daha da az.0 puan ilerliyoruz
Hiç kontrol etmedim. Altay maçından puan alabilirdimEn azından sekiz puanın var, benim daha da az.
Premier Lig daha iyi. Süper Lig'de ne olacağı belli değil, Premier Lig daha sabit. Süper Lig'de tutturması zor, sürpriz bir lig.Hiç kontrol etmedim. Altay maçından puan alabilirdim
Geçen sene iyiydim. Sorun değilPremier Lig daha iyi. Süper Lig'de ne olacağı belli değil, Premier Lig daha sabit. Süper Lig'de tutturması zor, sürpriz bir lig.
Bu hafta baya zorlu gidiyor... @12.Adam bile dökülmüş çok formsuz...0 puan ilerliyoruz
Gerçekten öyle @Tolstoyevski 1 puan aldım @TolstoyevskiBu hafta baya zorlu gidiyor... @12.Adam bile dökülmüş çok formsuz...
Ama BJK maçında aralarındaki son maçlara bakarak sürprize gitmeliydim.Bu hafta baya zorlu gidiyor... @12.Adam bile dökülmüş çok formsuz...
Nskala fenalaşması planda yoktuAma BJK maçında aralarındaki son maçlara bakarak sürprize gitmeliydim.
Bende 3 puanı kaçırdım yine Sivas’tan @emreemreu @serhatt @slhttnmtlBu hafta 2 maça tahmin yapmayı unutmama rağmen 3 maçın skorunu tam bildim. Fenerbahçe maçında da 2 puan aldım. Zirveye yerleştik.
Tabii daha Galatasaray maçı da var.
Ben bakamadım daha skorlara. Ne yazdım bilmiyorum ama galiba berabere yazdımSivasspor yaktı beni yine yine aynı skor 2-1 ben 2-2 kaybediyor ya 2-1 kazanıyor yada 2-1 kaybediyor @Dosi
Yes sonradan ortaya çıkmış yakın zamandaBen bakamadım daha skorlara. Ne yazdım bilmiyorum ama galiba berabere yazdım
------
@Araf bugün Gökhan Gönül ile ilgili programı izledin mi? Bir kardeşi daha varmış @Tolstoyevski
Gördüm de, detaylı incelemedim konu hakkında. Açsaydın konusunu.Ben bakamadım daha skorlara. Ne yazdım bilmiyorum ama galiba berabere yazdım
------
@Araf bugün Gökhan Gönül ile ilgili programı izledin mi? Bir kardeşi daha varmış @Tolstoyevski
Bilmiyorum açılsa mı?Gördüm de, detaylı incelemedim konu hakkında. Açsaydın konusunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?