- Reaksiyon puanı
- 114,353
- Puanı
- 1,060
Hemen bildirimleri bırak ve Kicktipp'e doğru yol alUnutkanlık zor iş :,)
Hemen bildirimleri bırak ve Kicktipp'e doğru yol alUnutkanlık zor iş :,)
Bildirimler bitti ve 1 haftayı yaptımHemen bildirimleri bırak ve Kicktipp'e doğru yol al
UnutursunBildirimler bitti ve 1 haftayı yaptımAkşama kadar konuyu açmam, sonra dolanırken görüp yaparım
Cidden bu sefer aklımdaUnutursunşimdi elin değmişken bir kaç hafta yap işte
Yalnız beni geçersen pişman olurum hatırlattığıma
Gece kontrol edeceğim yapıp yapmadığınıCidden bu sefer aklımda1.'liğe oynarmışııım
12'ye kadar mühlet ver, bu haftadan sonra 3 hafta daha yapıcamGece kontrol edeceğim yapıp yapmadığını
Hadi süre senin. Ben unuturum belki ama sabaha kesin bakarım12'ye kadar mühlet ver, bu haftadan sonra 3 hafta daha yapıcam
Eskisi gibi bir gün komple yap. Hatırladıkça edit edersin.Hatırlatma iyi oldu @Dosi ciğim. Bu hafta kafam çok yoğun. Yaptım tahminlerimi 👍
3. haftam bile hazır şuan 😎2. Hafta için tahminleri unutmayın:
fav10superlig - Login | kicktipp
Login from prediction community fav10superlig on kicktipp - free prediction gameswww.kicktipp.com
2. Hafta için tahminleri unutmayın:
@Dosi @Tolstoyevski @pompy @bazinga @Sherlock @MEnes @The_Erinch @Sylvester @12.Adam @Gerekli24 @mesmeso @Polat Şaşmaz @Turkuazz @hayret bi şey @Doğan @Maskeli Fedai @slhttnmtl @xdragxx @HeisenBerg @secquin @A. Poyraz Bilgin @Angelica @BARON男爵 @XanTier @MasacRE @emreemreu @Ege Bartu @Zeyno @batuhankaralar
@BesaleT @Araf @Cervantes @DarkLegenD @Yakamoz-Asi @hasanca
fav10superlig - Login | kicktipp
Login from prediction community fav10superlig on kicktipp - free prediction gameswww.kicktipp.com
Harika. Benim aklımdan uçmuştu
Bana da 10 tane olmamış atsanaReaksiyonlarım sana feda olsun.@Dosi
İlki geldi.Bana da 10 tane olmamış atsanaHatta bol bol at, ne zaman içinden gelirse esirgeme korkak alıştırma elini
Sakın 😡İlki geldi.
Bunu hak ettin şimdi sanırım 😡Sakın 😡
Hak edilen olmamışlar atılmalı. Ismarlama değil 😡
Bana diss atsana diyene atmadımBunu hak ettin şimdi sanırım 😡
Sanki sen daha önce toplu atmadın kimseye 😏😡
Pinti kedi 👻Bana diss atsana diyene atmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?