Damien Duff
Favori Üye
Galatasaray sivas macinda pozisyonaNe ofsaytimsi la
Ofsaytimsiyla bu tahmin yarismasi
Ofsaytimsi @Yakamoz-Asi
------
@xemrexxx @12.Adam
Herkes tahminimsileri yapsin
Galatasaray sivas macinda pozisyonaNe ofsaytimsi la
Galatasaray sivas macinda pozisyona
Ofsaytimsiyla bu tahmin yarismasi
Ofsaytimsi @Yakamoz-Asi
------
@xemrexxx @12.Adam
Herkes tahminimsileri yapsin
Adamlar 10/10 yaparkenSen iyice takmışsın Galatasaraya
Adamlar 10/10 yaparken
Her 5 macta bir operasyona ugruyoruz
Fenerbahce olarak
Adamlar ligi tehdit etti zirveyi aldi
Fenerbahce yapinca gecen sezon yapmisti
Takimi 8 lik
Ali koc yapmaz hile o adaletten yanaFenere gelince eyvallah Galatasaraya gelince ofsayt mı oluyor
Ali koc yapmaz hile o adaletten yana
Bir kere masaga yumrugunu vurdu megafonla
Puan farki 20 ye cikti
Biz yapinca sonuc kötü hep yeniliyorEeee bunun ne farkı var GS ye göre
Kardeş boş yere çene yorma bunlara laf anlatamazsın. Takımları iyi giderken sesleri çıkmaz kötü giderken hemen hakeme yanlanmaya başlar, ha bir de kötü sonuçlar gelince 1959 öncesini gündeme getirirlerEeee bunun ne farkı var GS ye göre
Ekli dosyayı görüntüle 120234
Ekli dosyayı görüntüle 120235
@MasacRE @bazinga @ardaguler54 @hasanca @The_Erinch @Yakamoz-Asi @batuhankaralar @12.Adam @Angelica @Gerekli24 @gsdikel @MEnes @sezer @emreemreu @Turkuazz @Tolstoyevski @Araf @Zeyno @Keith Long
20.Haftanın Panoraması
Kicktipp Tahmin Liginde 20.hafta tamamlandı.Haftanın en çok puanını 11 puanla @emreemreu topladı.2 sıra birden yükselip 14.sıraya çıktı.Geçelim hem şampiyonluk ve top 10 durumuna lider @MasacRE ,en yakın rakibi sayın admin @bazinga yla 5 puana düşen farkı 7 ye çıkararak bir nebze de olsa rahatladı.Üçüncü sıra için tam 4 kişi kıyasıya bir rekabet içindeler. @ardaguler54 , @hasanca , @The_Erinch , @Yakamoz-Asi arka arkaya sıralanıyorlar ve aralarındaki puan farkı 2-3 ve 4 diye gidiyor.Benim için bu hafta yeni bir hayalkırıklığına uğradım.Bir türlü istediğim performansı gösteremiyorum.
Şimdi benim merakım @Gerekli24 de @12.Adamı geçecek mi diyeEkli dosyayı görüntüle 120234
@MasacRE @bazinga @ardaguler54 @hasanca @The_Erinch @Yakamoz-Asi @batuhankaralar @12.Adam @Angelica @Gerekli24 @gsdikel @MEnes @sezer @emreemreu @Turkuazz @Tolstoyevski @Araf @Zeyno @Keith Long
20.Haftanın Panoraması
Kicktipp Tahmin Liginde 20.hafta tamamlandı.Haftanın en çok puanını 11 puanla @emreemreu topladı.2 sıra birden yükselip 14.sıraya çıktı.Geçelim hem şampiyonluk ve top 10 durumuna lider @MasacRE ,en yakın rakibi sayın admin @bazinga yla 5 puana düşen farkı 7 ye çıkararak bir nebze de olsa rahatladı.Üçüncü sıra için tam 4 kişi kıyasıya bir rekabet içindeler. @ardaguler54 , @hasanca , @The_Erinch , @Yakamoz-Asi arka arkaya sıralanıyorlar ve aralarındaki puan farkı 2-3 ve 4 diye gidiyor.Benim için bu hafta yeni bir hayalkırıklığına uğradım.Bir türlü istediğim performansı gösteremiyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 120234
20.Haftanın Panoraması
Sayın admin @bazinga geç şu lewis hamilton uİyi gidiyoruz iyi. İstikrarlı yürüyüşümüzü sürdürüyoruz
Ben Şumayerim beni kimse geçemezSayın admin @bazinga geç şu lewis hamilton uUmudunuz max verstappen
Sana İngilizce dersi veren öğretmen kör oldu.Ben Şumayerim beni kimse geçemez
İngilizce değil Almanca bu cahil herifSana İngilizce dersi veren öğretmen kör oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?