Öncelikle ilk Hedefimiz 5.likGazamız mübarek ola.
Ben Hasanı kestirdim gözüme ama adam uçuyor.
Öncelikle ilk Hedefimiz 5.likGazamız mübarek ola.
Onla başa çıkılmaz ben saldım ama o beni salmıyor.Ben Hasanı kestirdim gözüme ama adam uçuyor.
Onla başa çıkılmaz ben saldım ama o beni salmıyor.
Bence bakacak çünkü geriden gelmeyi seviyor . İlerde olmak onun tarzı değil.Bizi geçti gitti geriye bakmaz o.
Bence bakacak çünkü geriden gelmeyi seviyor . İlerde olmak onun tarzı değil.Oyunu uzun eşek gibi oynuyor.@hasanca
Su anda fenerbahce asil rakibimi basaksehirkahkaha attım
Su anda fenerbahce asil rakibimi basaksehir
Galatasaray BJK Trabzonspor Tüzük kongresi yapmadigi icin Tescilleri iptal edilecek Galatasaray beceremedi Tüzük kongresi yapmasini @Yakamoz-Asi
Valla ben iyiyim ama tahminde yokları oynuyorum. Yedibela mı desem Karabela mı @hasanca sülük gibi peşimde.
Lo ben nasıl peşinde olayım senin. Peşinde olmam için arkanda olmam lazımValla ben iyiyim ama tahminde yokları oynuyorum. Yedibela mı desem Karabela mı @hasanca sülük gibi peşimde.
yok kardeşim bana takılma, benim hayatım çok farklı. Git ardagüleri ya da bazingayı takip et. Onlar doğru seçim. Ha geçen seneler olsa benden asla vazgeçmem derdim 😎 Ben @12.Adam @The_Erinch i geçersem 1.yim, onları geçemezsem sonuncuyum benim liste anlayışım bu sene buBen Hasanı kestirdim gözüme ama adam uçuyor.
Adamı hedefi büyük 😁😁😁😁😁Lo ben nasıl peşinde olayım senin. Peşinde olmam için arkanda olmam lazımSen aramızdaki aşka ihanet ettin, kendini yerle bir ettin. Yok şimdi sana yaklaşayım desem the erinc sıyrılacak aradan o zaman geri mi ileri mi gideceğim karmakarışık olacak. Oysa bundan 5-6 hafta öncesi ne iyiydi, bozdun düzeni pikaçu
------
yok kardeşim bana takılma, benim hayatım çok farklı. Git ardagüleri ya da bazingayı takip et. Onlar doğru seçim. Ha geçen seneler olsa benden asla vazgeçmem derdim 😎 Ben @12.Adam @The_Erinch i geçersem 1.yim, onları geçemezsem sonuncuyum benim liste anlayışım bu sene bu
Galatasarayin son 5 Maci hükmen maglup bitmeli @12.Adam
Benimde büyük hedeflerim vardı.
Kovalamaya devam 😃😃😃Benimde büyük hedeflerim vardı.Şanssızlıklar peşimi bırakmıyor.
Son düdüğe kadar.Kovalamaya devam 😃😃😃
Neden sasirdinKovalamaya devam 😃😃😃
Ben kicktippin iptali lazim diyorum @12.Adam @Yakamoz-Asi ofsaytimsi pozisyonda Hakemsilerin oldugu lig ciddiye alinmazBu hafta şimdilik fena değil. Bakalım Fener ve Başakşehir ne yapacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?