Öncelikle ilk Hedefimiz 5.lik Gazamız mübarek ola.
Ben Hasanı kestirdim gözüme ama adam uçuyor.
Öncelikle ilk Hedefimiz 5.lik Gazamız mübarek ola.
Onla başa çıkılmaz ben saldım ama o beni salmıyor.Ben Hasanı kestirdim gözüme ama adam uçuyor.
Onla başa çıkılmaz ben saldım ama o beni salmıyor.
Bence bakacak çünkü geriden gelmeyi seviyor . İlerde olmak onun tarzı değil. Oyunu uzun eşek gibi oynuyor. @hasancaBizi geçti gitti geriye bakmaz o.
Bence bakacak çünkü geriden gelmeyi seviyor . İlerde olmak onun tarzı değil. Oyunu uzun eşek gibi oynuyor. @hasanca
Su anda fenerbahce asil rakibimi basaksehirkahkaha attım
Su anda fenerbahce asil rakibimi basaksehir
Galatasaray BJK Trabzonspor Tüzük kongresi yapmadigi icin Tescilleri iptal edilecek Galatasaray beceremedi Tüzük kongresi yapmasini @Yakamoz-Asi
Valla ben iyiyim ama tahminde yokları oynuyorum. Yedibela mı desem Karabela mı @hasanca sülük gibi peşimde.
Lo ben nasıl peşinde olayım senin. Peşinde olmam için arkanda olmam lazım Sen aramızdaki aşka ihanet ettin, kendini yerle bir ettin. Yok şimdi sana yaklaşayım desem the erinc sıyrılacak aradan o zaman geri mi ileri mi gideceğim karmakarışık olacak. Oysa bundan 5-6 hafta öncesi ne iyiydi, bozdun düzeni pikaçuValla ben iyiyim ama tahminde yokları oynuyorum. Yedibela mı desem Karabela mı @hasanca sülük gibi peşimde.
yok kardeşim bana takılma, benim hayatım çok farklı. Git ardagüleri ya da bazingayı takip et. Onlar doğru seçim. Ha geçen seneler olsa benden asla vazgeçmem derdim 😎 Ben @12.Adam @The_Erinch i geçersem 1.yim, onları geçemezsem sonuncuyum benim liste anlayışım bu sene buBen Hasanı kestirdim gözüme ama adam uçuyor.
Adamı hedefi büyük 😁😁😁😁😁Lo ben nasıl peşinde olayım senin. Peşinde olmam için arkanda olmam lazım Sen aramızdaki aşka ihanet ettin, kendini yerle bir ettin. Yok şimdi sana yaklaşayım desem the erinc sıyrılacak aradan o zaman geri mi ileri mi gideceğim karmakarışık olacak. Oysa bundan 5-6 hafta öncesi ne iyiydi, bozdun düzeni pikaçu
------
yok kardeşim bana takılma, benim hayatım çok farklı. Git ardagüleri ya da bazingayı takip et. Onlar doğru seçim. Ha geçen seneler olsa benden asla vazgeçmem derdim 😎 Ben @12.Adam @The_Erinch i geçersem 1.yim, onları geçemezsem sonuncuyum benim liste anlayışım bu sene bu
Galatasarayin son 5 Maci hükmen maglup bitmeli @12.Adam
Benimde büyük hedeflerim vardı. Şanssızlıklar peşimi bırakmıyor.
Kovalamaya devam 😃😃😃Benimde büyük hedeflerim vardı. Şanssızlıklar peşimi bırakmıyor.
Son düdüğe kadar.Kovalamaya devam 😃😃😃
Neden sasirdinKovalamaya devam 😃😃😃
Ben kicktippin iptali lazim diyorum @12.Adam @Yakamoz-Asi ofsaytimsi pozisyonda Hakemsilerin oldugu lig ciddiye alinmazBu hafta şimdilik fena değil. Bakalım Fener ve Başakşehir ne yapacak.
Ben kicktippin iptali lazim diyorum @12.Adam @Yakamoz-Asi ofsaytimsi pozisyonda