batuhankaralar
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 16,907
- Puanı
- 1,061
@bazinga adminim beni korkutuyorsun ama. O nasıl bir puan öyle. Bu hafta şöyle bir moda bürünmüşsün resmen...
N'oldu hani vız gelir , tırıs giderdi.Oturma organın üçbuçuk atıyor.@bazinga adminim beni korkutuyorsun ama. O nasıl bir puan öyle. Bu hafta şöyle bir moda bürünmüşsün resmen...
Bütün atakları savuşturacağız evelallahN'oldu hani vız gelir , tırıs giderdi.Oturma organın üçbuçuk atıyor.
Şeyin mi tutuşuyor?Bütün atakları savuşturacağız evelallah
Senin yerin ne düşer,ne de çıkar.Kendi halinde takılıyorsun.Ben bu sezonu artık saldım çayıra mevlam kayıra o derece umutsuz vakka ben de
Ben Hakemsilerin oldugu bir ligi önemsemiyorumBen bu sezonu artık saldım çayıra mevlam kayıra o derece umutsuz vakka ben de
Hakemsilerin oldugu süper lig diye aciklamak lazim19.Haftanın Panoraması
Bu hafta sayın admin @bazinga tam 15 puan toplayarak büyük vurgun yaptı.Geçen haftaki 11 puanlık farkı 5 e indirerek lider @MasacRE ye "benim olduğum yerde kimse istirahat edemez "dedi.Haftanın tartışmasız lideri olan sayın admin iki sıra birden uçarak ikinciliğe yükseldi. Bu haftanın sürprizini 10 puan toplayarak ,3 sıra birden yükselen @Angelica gerçekleştirdi.Sayın adminden sonra @The_Erinch , Melek ile birlikte en çok puan toplayan iki isimden biri oldu.
Düş yakamdan Osman@12.Adama (dedeye) sahip çıkalımİlk 10 içinde en düşük puan alan zat-ı muhterem oldu bu haftaHadi o neyse de yakamozu da bozdun. Ne güzel adım adım zirveye giriyordu. Aramızdaki olaya soktun mahvettin, 2 haftadır kendine gelemiyorO değil de bu kafayla Nisanı değil Martı göremeyceğiz
Panoramayı tablo ve etiket ile hepsini bir arada yap19.Haftanın Panoraması
Bu hafta sayın admin @bazinga tam 15 puan toplayarak büyük vurgun yaptı.Geçen haftaki 11 puanlık farkı 5 e indirerek lider @MasacRE ye "benim olduğum yerde kimse istirahat edemez "dedi.Haftanın tartışmasız lideri olan sayın admin iki sıra birden uçarak ikinciliğe yükseldi. Bu haftanın sürprizini 10 puan toplayarak ,3 sıra birden yükselen @Angelica gerçekleştirdi.Sayın adminden sonra @The_Erinch , Melek ile birlikte en çok puan toplayan iki isimden biri oldu.
30 dk kuralı varPanoramayı tablo ve etiket ile hepsini bir arada yap
19.Haftanın Panoraması
Ekli dosyayı görüntüle 120114Ekli dosyayı görüntüle 120115
Ekli dosyayı görüntüle 120116
@MasacRE , @bazinga , @ardaguler54 , @hasanca , @The_Erinch ,@Yakamoz-Asi ,@12.Adam ,@batuhankaralar ,@Angelica ,@Gerekli24 ,@gsdikel, @MEnes, @sezer, @Tolstoyevski , @Turkuazz ,@emreemreu ,@araf, @Zeyno ,@Keith Long , @gfburaak
19.Haftanın Panoraması
Bu hafta sayın admin @bazinga tam 15 puan toplayarak büyük vurgun yaptı.Geçen haftaki 11 puanlık farkı 5 e indirerek lider @MasacRE ye "benim olduğum yerde kimse istirahat edemez "dedi.Haftanın tartışmasız lideri olan sayın admin iki sıra birden uçarak ikinciliğe yükseldi.Bu haftanın sürprizini 10 puan toplayarak ,3 sıra birden yükselen @Angelica gerçekleştirdi.Sayın adminden sonra @The_Erinch , Melek ile birlikte en çok puan toplayan iki isimden biri oldu.
Öncelikle ilk Hedefimiz 5.likGeçen haftaya gölge düştü bu hafta. Kötü bir haftaydı. Gerci pek ilgilenmedim de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?