YokKim peki fikrin de mi yok ?İpucu paragrafın içinde.
YokKim peki fikrin de mi yok ?İpucu paragrafın içinde.
Hacım diyince kim aklına geliyor?
Cokiyitvci olacak gibi
Şampiyon mu ?
Gibi duruyor
@RüzgarGülü ’nü ne yormuşsun öyle
Malesef öyle. Beni anladığın için teşekkürler ama seviyorum @12.Adam ı@RüzgarGülü ’nü ne yormuşsun öyle
Adam zaten cokiyitvci demiş. Sen sonrasında yine soruyorsun aynı muhabbetin devamında
Unutmamalisin.tahminleri unutmuşuz milli ara sonrası bugün de bir anda 5 maç oynanmış
Bilerek hatirlatmiyorlar bence @12.Adam gibi. Öne geçip dalga geçiyorlar. Şaka şaka ama ben bir ara böyle düşünmüştümtahminleri unutmuşuz milli ara sonrası bugün de bir anda 5 maç oynanmış
Yapıyorsun bu işi. 😁😅
Görevimiz 🕵🏻♀️Yapıyorsun bu işi. 😁😅
Sen yok musun ?
Yok, başarılı bir grafik çizmiştim. Tadında bırakmıştımSen yok musun ?
İş mevzusuna kafayı çok taktım şu aralar. Yıl sona ermeden meseleyi bitirmek istiyorum. O yüzden çok iyi bir şekilde herhangi bir meseleye odaklanamıyorum. 😁Görevimiz 🕵🏻♀️
mesele tahmin yapmak yahu daha fazla kişi olsa iyi olurduYok, başarılı bir grafik çizmiştim. Tadında bırakmıştım
Ben 2 senedir futboldan uzağım.
uzun bir maraton ve iyi tahmin yapabilmem için hakim olmam gerekir. Sizlere şans verdim bu şekildemesele tahmin yapmak yahu daha fazla kişi olsa iyi olurdu
Bence çok kişi olunca daha çok zevki oluyor yoksa ben kazanacağımı düşünerek oynamıyorumuzun bir maraton ve iyi tahmin yapabilmem için hakim olmam gerekir. Sizlere şans verdim bu şekilde
mesele tahmin yapmak yahu daha fazla kişi olsa iyi olurdu
uzun bir maraton ve iyi tahmin yapabilmem için hakim olmam gerekir. Sizlere şans verdim bu şekilde
Lala Müfik , ne sallıyorsun sen ya , ahtapot Mosi seni tahminleriyle döver. İşkembe den sallıyorsun.Bence çok kişi olunca daha çok zevki oluyor yoksa ben kazanacağımı düşünerek oynamıyorum
Bir şey salladığım iddiada bulunduğum yok sadece yarışmada eğlenmeye çalışıyorumLala Müfik , ne sallıyorsun sen ya , ahtapot Mosi seni tahminleriyle döver. İşkembe den sallıyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?