Kicktipp ⚽️🌍🏆 - 2022 Katar Fifa Dünya Kupası Tahmin Yarışması

Buraya yorum yapmayı unuttum
bende sizlerleyim

@The_Erinch ’in gel katıl demesi ile forumdan başka isim(ler) ile anonim olarak katıldık.
Yalnız ilk zamanlar çok yoğun olduğum için baştan salma tahminlerimi önden yapmıştım. Baktım fena gitmiyorum artık şu son haftada daha detaylı takılmaya başladım

Tek hedefim @MasacRE @MEnes ve @Sherlock üçlüsünü geçmek

Şu etkinliği bir Fenerli kazansın isterim ama @BARON男爵 kazanırsa aynı oranda mutlu olurum

@emreemreu eğer ikide bir tahmin yapmayı unutmasaydı şimdi zirvede olmuş olabilirdi. @bazinga bakalım bu kez başaracak mı. Kendisinde etiket olacak mı

@12.Adam ‘ı özel olarak desteklediğimi belirtip sözlerimi noktalıyorum.
İyi geceler

Isvecte hava nasil Irlandada -10 derece Yarin

Ortaklaşa kurbana girer gibi tahmine girmek mi?
Desteğin için teşekkür lerimi sunarım.Şampiyon olmak için var gücümle savaşacağım.Vamos Arjantin - Messi... İmza ruh hastası kütük yoldaşım @MEnes

Yalnız gol krallığı bonus sorusu tahminini boş geçmemişim...

@BARON男爵 , Gs'li yalnız...

Kanımı donduruyorsun...
Daha bir çok bonus puan var... Onları bilince yukarılara fırlayacağım ve zirveye yakın bir noktada bitireceğim, inanıyorum...

Reactions: Dosi
Isvecte hava nasil Irlandada -10 derece Yarin
Bizde de soğuk bugünlerde. -7, akşamları da -13ü görüyor. Hafta sonundan itibaren dereceler biraz yükselecek. Kar var bir süredir
Baron’un Gs‘Li olduğunu biliyorum

Şu etkinliği bir Fenerli kazansın isterim ama @BARON男爵kazanırsa aynı oranda mutlu olurum
Şu cümledeki ama onu gösteriyor

Kanımı donduruyorsun...
Daha bir çok bonus puan var... Onları bilince yukarılara fırlayacağım ve zirveye yakın bir noktada bitireceğim, inanıyorum...
Bonus bize en fazla +8 getirir. İki tane bonus kaldı yani
tabi bir anda beni geçip fark da atabilirsin bilemiyorum

Portekiz’in eleneceğinden çok emindim hatta arkadaşlarda söyledim ama tahminde Portekiz alır dedim çünkü herkes Portekiz yazar ve herkes puan alıp ben puansız kalırım ihtimalini sevmediğim için kaybedersem herkes ile kaybedeyim demiştim
böyle bir kaç kaybımız oldu

Reactions: MEnes and 12.Adam
Bizi geçemeyen de ne bileyim zaten…

Reactions: 12.Adam and Dosi
Yarışmadaki Eagle ile forumdaki @eagleblack aynı kişi değiller. Onu sürekli etiket edip rahatsız etmeyelim
@Sherlock
Olurda dereceye girerse yanlış kişiye etiket gitmemesi adına önden belirteyim
@MEnes

Reactions: MEnes and 12.Adam