S.G.A.T.
Favori Üye
Ben Hollanda'ya inanıyorum. Arjantin'in bir şey oynadığı yok.Güzel patlamışız.
Ben Hollanda'ya inanıyorum. Arjantin'in bir şey oynadığı yok.Güzel patlamışız.
Hırvatistan’ın saçma sapan galibiyeti sonrası neye inanacağımı şaşırdım.Ben Hollanda'ya inanıyorum. Arjantin'in bir şey oynadığı yok.
Yarı Finale Danimarka, Arjantin, Brezilya, İngiltere çıkar demişim. Hiç biri gelmeyecek gibi.Hırvatistan’ın saçma sapan galibiyeti sonrası neye inanacağımı şaşırdım.
brezailyaya ben bile güvendimGüzel patlamışız.
ben fransa dedimse ingiltere çıkarYarı Finale Danimarka, Arjantin, Brezilya, İngiltere çıkar demişim. Hiç biri gelmeyecek gibi.
Güzel patlamışız.
Ben Hollanda'ya inanıyorum. Arjantin'in bir şey oynadığı yok.
Hırvatistan’ın saçma sapan galibiyeti sonrası neye inanacağımı şaşırdım.
Yarı Finale Danimarka, Arjantin, Brezilya, İngiltere çıkar demişim. Hiç biri gelmeyecek gibi.
Bonuslar falan olmasa ilk 10'da idim. Puanlar güncellenmiş.Bonuslar olmasa şu an zirve ortağıydım.
Keşke daha garanti tahminler yapsaymışım bonuslarda. Daha Portekiz'den bonus puanlar alanlar olacak.
Ben iklimi ve yemekleri hesapladimBonuslar olmasa şu an zirve ortağıydım.
Keşke daha garanti tahminler yapsaymışım bonuslarda. Daha Portekiz'den bonus puanlar alanlar olacak.
Yarı final tahminlerini eşleşmeler olmadan yapıyoruz değil mi?Bonuslar olmasa şu an zirve ortağıydım.
Fas yari finale cikar demistimYarı final tahminlerini eşleşmeler olmadan yapıyoruz değil mi?
Kicktipp yarı final tahminine yazmamışsın.Fas yari finale cikar demistim
Yazmistim silindiKicktipp yarı final tahminine yazmamışsın.
Geçen akşam hayalkırıklığı oldu benim için..
fav10superlig - Leaderboard | kicktipp
Leaderboard from prediction community fav10superlig on kicktipp - free prediction gameswww.kicktipp.com
@Sherlock @The_Erinch
Elenen favorilerin hangi takımlardı?Geçen akşam hayalkırıklığı oldu benim için..
2 favorimde elendi....
------
Elimde bir tek desteklediğim Fransa kaldı. @S.G.A.T.
Faroe Adalarini yenemiyoruz @S.G.A.T.Ben Türkiye dışında kimseyi desteklemem çocukluğumdan beri. Zayıf ülkelerin ön plana çıkmasını çoğu insan gibi ben de severim tabi.
olm bu nasıl soru..dün akşam hangi iki takım elendi..ilahi sen.Elenen favorilerin hangi takımlardı?
Huyum kurusun öyleyimdir.Brezilya ile Hollanda mıydı?olm bu nasıl soru..dün akşam hangi iki takım elendi..ilahi sen.
gayet iyiyim yine.Ekli dosyayı görüntüle 119510Ekli dosyayı görüntüle 119511
@S.G.A.T. @BARON男爵 @12.Adam @bazinga @vitisport @batuhankaralar @hasanca @eagleblack @terminatör @ardaguler54 @emreemreu @The_Erinch @cokiyitvci @Tolstoyevski @gsdikel @MEnes @MasacRE @Sherlock @Gerekli24 @Maskeli Fedai @Turkuazz @Keith Long @Felon @kerem
Dünya Kupası'nda Çeyrek Final maçları sona erdi.Şampiyon büyük ihtimal ilk 3 içinden belli olacak gibi görünüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?