Kicktipp ⚽️🌍🏆 - 2022 Katar Fifa Dünya Kupası Tahmin Yarışması

Umarım sen kazanırsın @12.Adam iş bence bonus puanlarla bitecek ve Arjantinin kazanması için Messi ve Alvarez gol atmalı,benim kazanmam için Mbappenin yarın hat-trick finalde 0 gol atması lazım
Messinin DK kazanması benim alacağım bir etiketten çok daha önemli

Reactions: 12.Adam
Bunu gerçekten beklemiyordum.Centilmence mesajın için teşekkürler. Gol krallığında sanırım kaplumkafayı yazmıştım. Bekleyelim görelim.

Reactions: BARON疼痛
Bu etkinlikte beni geçmek bir başarı değil Dosi hanım
Dünya Kupası yaramadı bana, heyecanla Süper Lig'in geri dönmesini bekliyoruz

Reactions: 12.Adam and Dosi
Benim için başarı. Bilmediğim bir ligde başarılı olmak 1. olmak gibi bir his
Çok bilen yanılıyor zaten
Ben Dünya Kupası'na çok hakimim, neredeyse bütün maçları da izledim ama sonuç ortada
Diğer yandan Süper Lig ise tam tersi. Galatasaray dışında ligden maç izlediğim yok doğru düzgün takip etmem ama orada liderim

Aslında bu sene bende takip ediyorum ama ilk başlarda tahminleri yapıp gündüz maçlara bakamadım okul zamanı diye. Sonraki süreçte adapte oldum. Misal Neymar’ın sakat olduğunu düşünüp tahminler yaparken, geri döndüğünü görünce kayıp puanlarım olmuştu

Reactions: MasacRE and 12.Adam
Hırvatistan maçında Neymar'ın sakat olduğunu düşünerek tahmin yapsaydın forumda tek kazanan sen olurdun o zaman

Hırvatistan maçında Neymar'ın sakat olduğunu düşünerek tahmin yapsaydın forumda tek kazanan sen olurdun o zaman
Şimdi açık etmek istemiyorum ama öyle bir gün vardı ki, bir maçın sonucu ilk 3 içinde olmama sebep olabilirdi ama üzdüler beni
zincirleme puan kayıplarım oldu.

Reactions: MasacRE and 12.Adam
İlk 10 da kalırım inşallah 😍😍

Reactions: Dosi and 12.Adam