ATV Kertenkele: Yeniden Doğuş - Dizi Yorumları

Turabi ne kadar kötü rol yapıyor sanırsın ilkokul müsameresinde. :T:

Gizem'e hastayım çok güzel kız ama bu sezon biraz değişmiş. :/

Dizi ne hale gelmiş ya. Eski havası kalmamış. Zehra'sı ve Kertenkele'siz olmaz. Geçmiş olsun.

Dizi son anlara doğru kendini bağladı yeniden ama yeni karakterleri beğenmedim Turabinin kız kardeşleri olmamış Hicabinin anne babasini begenmedim sunlari cikartirlarsa yeniden taht kurar gönlümde.

Gelelim beni bağlayan etkenlere.

1.sırada tabii Hicabi var. Ama kedi kızda çok fena olmuş o kızı beğenmezdim ama bu dizi de baya güzelleşmiş Filinta da kapalıydı burada açmış kendini Zehranın yerini tutar mı bilmem ama baya beğendim baya güzelmiş :D @Billy Kane
Kertenkelenin yerine gelen adamı beğenmedim ama ilerleyen bölümlerde belli edecek kendini Ünsalın yakını bence karakteri iyi gibi ama formasını beğenmedim.

Turabi durgun gibi. Turabi-Hicabi- Kedi Kız ve o basrolde ki oglan bi yenilmezler ekibi kursa tadindan yenmez. Diziden komedi beklemiyorum artik.

Kötü taraf ise baya iyi oldu. Kurtlar Vadisinde ki tapınakçılar gibi bi konsül kurulmuş. Fetö herhalde :D

Diziden çıkan karakterler baya özletecek kendini. Ünsal,Kertenkele ve Zehrasız yeni bi Kertenkele başarılar diziye İnşallah kendini yeniden toparlar.

@DarkLeqenD @takas