ATV Kertenkele: Yeniden Doğuş - Dizi Yorumları

Bir dizi bu kadar mı konudan çıkar , sapar ve bozar, inanamıyorum. Geçen sene ne güzeldi kaçmalı kovalamalı müştemilat dede sakalların bulunduğu sabah namazına kalkıp sonra mahalle pastanesinde poğaçanın da yendiği aşırı sıcak ve samimi diziydi, sezon finali de benim beklentimin çok çok ğstünde heyecanlı bitmişti, ama bu sene başında lan dedim nasıl şimdi konuyu toparlayacaklar diye düşündüm ilk bölümüyle sezonun nasıl devam edeceği zaten şekillenmişti, ağaçtan düşen ikizi varmış da bizim kertenkele bombanın patladığı yerdr ölmedi o adam ahmet ki burasıda saçmalıktı bilmem hatırlarmısınız geçen sene bizim kertenkelenin gerçek ismi ahmetti , ikiziyle aynı ada sahip olmak ta enteresan, neyse işte o da ağaçtan düştü öldü mübarek:)) , hadi bunlar tamam ne bilim durduk yere ağaca kafa atıp hafızasını falan kaybediyordu hadi gene tamam, bu hicabiler ne alaka hicabinin böyle birden yerli deadpool olması ki o akıncı ilk çıktığında melisi kurtarmıştı melisin kahramanı olacaktı o arada senarist falan değiltirince ki bu dizinin en önemli eksiği yerinde duran bir senarist bulamaması sanırım. Melisin kahramanı olacaklen reytinglerin dibe vurmasıyla hicabi ortaya çıktı ve sürekli birşeyleri kurtarıyor, 1.sezondaki kertenkele oluyor yani,aynı aynı aynı, ama dahada yazarım da şuan hiç değilse izlettiriyor seyircisine bende ilk sezonki sıcaklığı ve sınav dönemlerimde beni güldürdüğü adeta yanımda olduğu için izliyorum , seneye sürmesini de isterim tabi ki kertenkelenin hakkını vererek.