kerem Forumda 1.Yılını Kutluyor !

1. Yılımı en içten duygularınla kutladığın için teşekkür ederim. Güzel mesajların, bitmeyen övgülerin ve itifatların beni çok mutlu etti.

Hediye versen tamamdı da o nazar boncuğumuz olsun.

1. Yılımı en içten duygularınla kutladığın için teşekkür ederim. Güzel mesajların, bitmeyen övgülerin ve itifatların beni çok mutlu etti.

Hediye versen tamamdı da o nazar boncuğumuz olsun.
Teşekkür ederim canım, sende öyle.

duygularımızın karşılıklı oluşu ne kadar güzel valla seni ne kadar kalaylasam azdır
)
hediye istedinde vermedikmi al sana hediye

Aaa dün gibi aklımda forumda karamsarlığınla alakalı konuşmamız dur bir MS başlayacak ve yazın eski üyeler dönecek etkinlikler vsyle forumun gerçek etkili yüzünü görüceksin demiştim ve sımsıcak aile yüzünü en önemliside bu ve şuan 1.yılının dolma konusundaykan hepsini gördüğünü yaşadığını gördük şuan daha iyi anlamışsındır dediklerimi yaşayarak tecrübe ederek ve nice yıllar olmaya devam edersin umarım

Şu paçoz Emre'nin de Merkel sevdasını hala anlayamadım .s Geçenlerde iş yerimden Alman arkadaşım bile koca kalçalı domuz surat dedi kadına.
@Çiğdem- @destere
bende sevmem bunu, @xemrexxx bu moruğun nesini beğenmiş
hem güzel değil hemde yeterince faşo değil o yüzden AFD yi destekliyorum

Alice Weidel in izindeyiz hem güzel hem fikirlerini seviyorum kadının

Bence Harunu ikinci sıraya atacak bu hediyenden sonra vlla şimdide ikinizi kıskanmaya ahzırlanayım
@kerem
hediyede @Harunnn60 la alamancı @kerem in arkalarıyla top oynayışını görüyoruz zaten

öyle mutlu mesut çiftleri birbirinden ayırmak günahtır o resmi ikisine armağan ettim bol bol mabadlarıyla paslaşıp dursunlar

Keroş'um tebrikler tatlım nice yılların olsun forumda
Gelişini daha dün gibi hatırlıyorum 1 sene geçmiş üzerinden şaka gibi ama iyi ki gelmişsin aramıza

Hediyelerin;

@kerem