Kerem Deren'den 2 Yeni Dizi Geliyor!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Özgür
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Racon ismi güzelmiş :D konusu ve oyuncular iyi olmalı iki dizinin de.

racon büyük ihtimal atv olur kesinlikle yeni yüz olmalı
Yazı Odasıyla 'Racon' kod adlı dizimizin ilk bölümünü yazmaktayız. İlk bölümün teması 'aileye dönmek/kabul edilmek
Bir ailem olsun öyle çok istedim ki, göremedim. Aileye kabul edilmek için, büyük bedeller ödemek gerekmiş."
Tekin
RACON (1. Aile Değerleri)
ya aile dizisi olacak yada mafya dizisi olacak
yapımcı kim oyuncular kim bir an önce açıklanmalı ocak ayında ekran olur

yeni yüzlerden bunlar arasında olmalı serkan tanırgan Yusuf çim
images6XFW6ODP.jpg
untitled.png

süper olur özelikle serkan tanırgan olmalı

serkan tanırgan iyi gider kerem bey ve pınar yazıyorsa tadında yenmez ben atv olur atv baya reyting mağduru oldu
5 sıraya geriledi atv ocak ayına kadar büyük atak atacaka
şimdiden cansel elçin dizi
kumar aslı enver ile ali altaya
kertenkele
alabora
ay yapımdan bir daha idiz yapacakmış duyumlar arasında

raconuda alma ihitmaili yüksek bakalım haftaya bombalar patlayacakmış
atv genel müdürü görevden alınabilir durumlar hiç iyi değil en sona bırakırsan böyle olur tabi

Son düzenleme:
2 Diziyi de atv alsın, Karanfil Kertenkele gibi diziler yaptıracağina.

Bu arada bu dizilerin adı neden "kod adı"??

Kod Adı:Emanet
Kod Adı:Racon
Kod Adı:Maral

sanki 3 dizide operasyon içerikliymiş gibi???

@baranelif neden Yusuf Çim şarkıcı değil mi? Umudugunu bulamamış mı?

20 dakika çok iyiydi taki, finaline kadar,bakalım diğer dizileri nasıl olacak başarılı biri ...

hep aynı yüzler görüyoruz dizilerde yeni yüzler olsun dedim
um,dugunu bulşmuşmu bulmamış bilmiyorrrrum serkanda cok iyi gider
dediğin gibi olur işallah maral racon atv deolur

20 Dakika efsanesini yaratan adam :bhr: Resmen döktürdü senaryoda ama Türkiye'in tabiki aklı yetmedi anlamaya :A Kerem Deren kaleminin hayranıyım şimdiden mutlaka izleyeceğimi söyleyebilirim.

20 dakika efsanesi mi :F:F vay anam babam şu dizide efsane oldu ya :D
berbat ötesi bir diziydi bana göre

bu adam iyi senarist akıllı ama dizileri sonadan çok bozuyor değişik bişeyler yapayım derken içine ediyor tabiri caizse :D ezeli ne hallere getirmişti son bölümlerde
Ezel yine iyiydi 2. sezonda sadece senaryo daha karışık ve Türk izleyicinin kavrayamayacağı bir hal almıştı.

Ezel yine iyiydi 2. sezonda sadece senaryo daha karışık ve Türk izleyicinin kavrayamayacağı bir hal almıştı.
ben ezeli hiç kaçırmadan izliyodum süper ötesiydi ama son bölümlerde o akdar geçmişe gittiler ki çok sıkmıştı
böyle sıkı bi şekilde takip ettiğim dizinin finalini bile izlemedim :D hala da merak edip izlemiş değilim ezelin finalini :D

ben ezeli hiç kaçırmadan izliyodum süper ötesiydi ama son bölümlerde o akdar geçmişe gittiler ki çok sıkmıştı
böyle sıkı bi şekilde takip ettiğim dizinin finalini bile izlemedim :D hala da merak edip izlemiş değilim ezelin finalini :D
Ben şahsen flashback izlemeyi severim. Kerem Deren ne yazsa farkını ortaya koyuyor bu da benim için yeterli.

Evet öyle dizi tarihle harmanlanmış, çok iyi kurgulanmıştı. Tutmaması ülkenin sorunu. Şahsen Tuba oynamasa dizide, hatta Beren Saat olsa şuan yine en sevdiğim dizi bu olurdu, şimdiden bunu da açıklığa kavuşturayım :)
bizde önemli olan şey iki oyuncunun uyumu :X görsel olraka değil oyunculuk olarak uyumu ilker aksum oyunculuğunu konuşturdu tuba ve fırat çelik oynayamadı dizi tutmadı bu ka basit olay:X

bizde önemli olan şey iki oyuncunun uyumu :X görsel olraka değil oyunculuk olarak uyumu ilker aksum oyunculuğunu konuşturdu tuba ve fırat çelik oynayamadı dizi tutmadı bu ka basit olay:X
Oynayamadığı için mi Emmy adayı :F 23. bölümü izle bence. :) Ayrıca kesinlikle ne görsel ne de baska bir alanda İlker ve Tuba arasında uyum yoktu haklısın, ama gerçekten senaryo çok akıl doluydu ve her karakter incelikliydi.

ezel dışında kaliteli yapımı yokmuş bence ama racon' yapımıda ezel tadında olursa eğer izleyebilirim kesinlikle 🙂🙂🙂

atv aralıkta cansel elçin dizi başlıyor sizce maral ve racon dizilerinden bitanesi olabilir racon olsun istiyorum bencede atv ikisinide almalı atak yapamka zorunda ocak ayına kadar

Forum İstatistikleri

Konular
176,594
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy