hep aynı yüzler görüyoruz dizilerde yeni yüzler olsun dedim2 Diziyi de atv alsın, Karanfil Kertenkele gibi diziler yaptıracağina.
Bu arada bu dizilerin adı neden "kod adı"??
Kod Adı:Emanet
Kod Adı:Racon
Kod Adı:Maral
sanki 3 dizide operasyon içerikliymiş gibi???
@baranelif neden Yusuf Çim şarkıcı değil mi? Umudugunu bulamamış mı?
dizi tutmayınca suçlu ülke sevdim bu bahaneyi20 Dakika efsanesini yaratan adamResmen döktürdü senaryoda ama Türkiye'in tabiki aklı yetmedi anlamaya
Kerem Deren kaleminin hayranıyım şimdiden mutlaka izleyeceğimi söyleyebilirim.
Evet öyle dizi tarihle harmanlanmış, çok iyi kurgulanmıştı. Tutmaması ülkenin sorunu. Şahsen Tuba oynamasa dizide, hatta Beren Saat olsa şuan yine en sevdiğim dizi bu olurdu, şimdiden bunu da açıklığa kavuşturayımdizi tutmayınca suçlu ülke sevdim bu bahaneyi![]()
Ezel yine iyiydi 2. sezonda sadece senaryo daha karışık ve Türk izleyicinin kavrayamayacağı bir hal almıştı.20 dakika efsanesi mivay anam babam şu dizide efsane oldu ya
berbat ötesi bir diziydi bana göre
bu adam iyi senarist akıllı ama dizileri sonadan çok bozuyor değişik bişeyler yapayım derken içine ediyor tabiri caizseezeli ne hallere getirmişti son bölümlerde
ben ezeli hiç kaçırmadan izliyodum süper ötesiydi ama son bölümlerde o akdar geçmişe gittiler ki çok sıkmıştıEzel yine iyiydi 2. sezonda sadece senaryo daha karışık ve Türk izleyicinin kavrayamayacağı bir hal almıştı.
Ben şahsen flashback izlemeyi severim. Kerem Deren ne yazsa farkını ortaya koyuyor bu da benim için yeterli.ben ezeli hiç kaçırmadan izliyodum süper ötesiydi ama son bölümlerde o akdar geçmişe gittiler ki çok sıkmıştı
böyle sıkı bi şekilde takip ettiğim dizinin finalini bile izlemedimhala da merak edip izlemiş değilim ezelin finalini
![]()
bizde önemli olan şey iki oyuncunun uyumuEvet öyle dizi tarihle harmanlanmış, çok iyi kurgulanmıştı. Tutmaması ülkenin sorunu. Şahsen Tuba oynamasa dizide, hatta Beren Saat olsa şuan yine en sevdiğim dizi bu olurdu, şimdiden bunu da açıklığa kavuşturayım![]()
atv aralıkta cansel elçin dizi başlıyor sizce maral ve racon dizilerinden bitanesi olabilir racon olsun istiyorum bencede atv ikisinide almalı atak yapamka zorunda ocak ayına kadar2 Diziyi de atv alsın, Karanfil Kertenkele gibi diziler yaptıracağina.
Bu arada bu dizilerin adı neden "kod adı"??
Kod Adı:Emanet
Kod Adı:Racon
Kod Adı:Maral
sanki 3 dizide operasyon içerikliymiş gibi???
@baranelif neden Yusuf Çim şarkıcı değil mi? Umudugunu bulamamış mı?