Demi benim için öldü. İkinci Miley Cyrus vakası resmen.
Dua Lipa eh işte. Scared To be Lonely harikadır, No Lie da fena değil, onun dışında tanıdığım pek bir şarkısı yok.
sen Kerem'in sana yazdığı şu yoruma ne diyorsun?Konuyu kapatmayı bile düşündürdü
Keremcim diğer mesajını okuyup yorumlayacamMesaj yazma şeklin @Dosi'yle çok benziyor. Bunu bugün yeniden fark etmiş oldum.
Senin mesajların bana benzeyebilir benim değilsen Kerem'in sana yazdığı şu yoruma ne diyorsun?
Keremcim diğer mesajını okuyup yorumlayacam
Sana hediyeni özelden vermek istiyorum.Senin mesajların ayetlerle dolu bilimsel içeriklerdir. Tıpkı Adnan Oktar ve Kedicikleri gibi.
Sürprizi kaçırdınSana hediyeni özelden vermek istiyorum.
Beğeneceksin, garanti ediyorum.Sürprizi kaçırdın
Ne olduğunu tahmin edebiliyorum.
Bu gece uyumayacaksın, garanti ediyorum.Beğeneceksin, garanti ediyorum.
Aa o şarkıda Alman rapı mı vardı? 😱Sizin Alamancı Rapcıyla düet versionu Alamanyada fırtına gibi esmiştir bu şarkı orada altın plak alan tek türk şarkıcıyız buyur @kerem
Çok teşekkür ederim kankamTebrik kankam başarılar dilerimhediyemi unutmazsam sonra vereceğim
Bu sizin Alamancı rapcıyla çektiğimiz düet klibi bununla Almanyada altın plak almıstık sizin Alamanyanın en sevdiği şarkılardan 1.olmuştuAa o şarkıda Alman rapı mı vardı? 😱
Yıllar sonra yeni fark ettim.
Bugünden itibaren hedefimiz @Çiğdem- o zaman, rezil rüsva edeceğiz onu.Onlar böyle yaptı bizi,amaçları bizleri birbirimize düşürmek
Gerçekten mi 😱😱 Ne zevksiz ülkeymişBu sizin Alamancı rapcıyla çektiğimiz düet klibi bununla Almanyada altın plak almıstık sizin Alamanyanın en sevdiği şarkılardan 1.olmuştu
Aaa evet hemen Musti fanı oluyorsunGerçekten mi 😱😱 Ne zevksiz ülkeymişAllah'tan o zaman Türkiye'deydim de sıyırdım.
Sen Merve Aksakçı olursan neden olmasın?Aaa evet hemen Musti fanı oluyorsun
Şimdi uyuyacağım canım, ondan sordum.Saat sizde 3'e geliyordur, ne niye?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?