kerem 20.000'ler Kulübünde!

Sorun programlar degil, mesaj yaziliyor yazilmasina da bohem bir hava hakim forumda suan nedense. :A Etkinlikler ve enketler de olmasa millet kafayi yiyecek. :A

Eskiye göre mesaj sayilarinda ciddi bir azalma var. :A
Benim için o bohem hava yok çünkü tüm takıldıklarım forumda ve zaten mesaj sayımada yansıyor :A benim açımdan fazla yoğun geçmekte forum :A dediğim gibi, bu tamamen en çok yazıştığımız insanların aktifliğini azaltma veya artırmasına bağlı.
@Tolstoyevski bile haftalık ilk 20ye giriyor. Yılbaşına 10 bin olması gerekirken yakın zamanda olacak :F yılda 1000 mesaj zor yazan biriydi halbuki :A
Osm, anket vs derken çenemiz açıldı :A

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
Bilmez miyim, zaten @Çiğdem @sokak sanati @Ahmed'in gidisiyle icimizde bir bosluk olustu. Umarim en kisa sürede gelirler de su son günlerdei bohem havadan kurtulur forum. :bhr:

Bu arada Emre Aydin'in o sarkisini o kadar cok seviyorum ki, cok sasirttin beni. :Z
Aynen onların da dönüşünü bekliyoruz en kısa sürede. :bhr:

Emre Aydın'ı çok severim. Hissetmişim demek ki. :A Youtube'da şöyle bir yorum gördüm şarkının altında. Haklı valla. :A

böyle diye diye bizi depresyona sokup evlendin...

Gideceğini biliyordum ama konuyla beraber gideceğini bilmiyordum:(

Umarim geri döndüğümde sen de forumda olursun:love1:

Ahmed kaya ile moralimizi düşürmeyelim. Sertab'la moraller tavan olsun :bhr: @kerem Hediye olarak sana sevdiğim Sertab şarkılarindan birisi ama remix versiyonunu vereyim. Nadide bir parçadir.

• Harika
Reactions: kerem
Gideceğini biliyordum ama konuyla beraber gideceğini bilmiyordum:(

Umarim geri döndüğümde sen de forumda olursun:love1:

Ahmed kaya ile moralimizi düşürmeyelim. Sertab'la moraller tavan olsun :bhr: @kerem Hediye olarak sana sevdiğim Sertab şarkılarindan birisi ama remix versiyonunu vereyim. Nadide bir parçadir.
Ne zaman gitmemi bekliyordun ki ve ne zaman dönüyorsun? :A

Tesekkür ederim ya, umarim en kisa sürede bulusacagiz. :bhr: @Çiğdem de gelir hatta, 1 ay önceki halimize geri döneriz. :Z

Sarkiyi gecen dinledim zaten, cok seviyorum remixi daha iyi tabii ki. :X

• Harika
Reactions: Forumdash
Tebrikler nice mesajlara. :bhr: Son günlerde tebrik konularına mesaj yazmaya üşendiğim için hepsi üst üste birikti ama gitmeden sana hediyelerini verelim. :Z @kerem

images

• Harika
Reactions: kerem
Tebrikler nice mesajlara. :bhr: Son günlerde tebrik konularına mesaj yazmaya üşendiğim için hepsi üst üste birikti ama gitmeden sana hediyelerini verelim. :Z @kerem

images
Tesekkür ederim, gider ayak vedalasmis olduk en azindan. Hediyelerim harika, dönebilirsem ben dönemezsem MS icin baskasini ayarladim, gözün arkada kalmasin. :Z

• Üzücü
Reactions: Aserat