Tesekkür ederim, bir yere gitmiyorum aslinda. Bir süre buraya giremeyecegim sadece.
Tesekkür ederim, bir yere gitmiyorum aslinda. Bir süre buraya giremeyecegim sadece.
Tesekkür ederim hemserim.Nice 20klara Çankırılı
tebrikler @kerem
Tesekkür ederim, cok zor bir durumda olmasam gitmeyi bende istemezdim. Insallah kisa sürede kavusuruz.Tebrikler bence gitme.
Sana tesekkür etmeyi unutuyordum az kalsin, 20k oldugumu bende dün fark ettim ama acikcasi pek umrumda olmadi. Gitmeden vedalasacagim bu sayede herkesle.
Forumumuzun sevilen gurbetçi üyelerinden, son zamanlarda sunduğu yarışmalarla foruma renk katan, eğlenceli üyesi ve maalesef bu aralar foruma ara verecek olan @kerem 20.000'ler Kulübüne girmiştir.
Başarılarının devamını diler ve bizlerle daha nice nice mesajlar dileriz
Hediyelerin:
Yazin olmayacagim kesin, sonbaharda insallah.Ne kadar süre girmicen
Yazin olmayacagim kesin, sonbaharda insallah.
Cok tesekkür ederim canim, evet. Uzun süreli bir seydi aslinda, bu kadar nüksedecegini bende bilmiyordum. Ama döndügümde her seye kaldigi yerden devam edecegiz insallah.@kerem tebrik ederim canım, daha nice mesajlara inşallah.Bu Şarkı Benim konularında gideceğini söylüyordun, zamanı geldi demek.Hediyelerin...
Tesekkür ederim ablacim, insallah özleyecegim bende sizi.İnşAllah sorun neyse umarım en yakın zamanda çözülürde daha kısa sürede gelirsin
En son yine ben açmıştım. 15 şubattan bu yana 5 bin ve az aslındaSana tesekkür etmeyi unutuyordum az kalsin, 20k oldugumu bende dün fark ettim ama acikcasi pek umrumda olmadi. Gitmeden vedalasacagim bu sayede herkesle.
Hediyeme bayildim, cok tesekkür ederim.
Tesekkür ederim ablacim, insallah özleyecegim bende sizi.
Bekliyordum diyelim, yarisma olmasa coktan tüymüstüm ama gec olsun da güc olmasin.Bu Şarkı Benim bitti @kerem gitti
Başkanımı nasıl biliyorum ama...Bekliyordum diyelim, yarisma olmasa coktan tüymüstüm ama gec olsun da güc olmasin.
Cok tesekkür ederim, BSB'de verdigin oylar ile yarismaya desteklerinle ve son zamanlarda artan mesaj sayin ile iyi ki buraya entegre oldun. Bunda yarismanin katkisi da vardir diye düsünüyorum.Değerli jüri başkanım,forumun müzik konusunda duayen ismi
@kerem canı gönülden tebrik eder,iyi tatiller dilerim.
Ya aslinda git gide mesaj sayimin hizi düsüyor.En son yine ben açmıştım. 15 şubattan bu yana 5 bin ve az aslındaokadar yarışma sundun.
Bende gece senle yazışırken farkettim. Bu ara etkinliklere yoğunlaşınca eski detaycılığım biraz zarar görüyor ama neyseki gitmeden açtım da sende görebildin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?