Yıpranmış, yorgun ve hissiz
İş temposundan kaynaklanan bir durum. Günün geri kalanına enerji kalmıyor
Dinlenmeyi unutuyorsun gibime geliyor. Arada bir durup, mola vermen gerek. Bir ṣeyler atıṣtır arada.
Yıpranmış, yorgun ve hissiz
İş temposundan kaynaklanan bir durum. Günün geri kalanına enerji kalmıyor
İş yerinde inan bana mesai saatleri arasında bu ara 5 dakika bile boş durduğum yok.Dinlenmeyi unutuyorsun gibime geliyor. Arada bir durup, mola vermen gerek. Bir ṣeyler atıṣtır arada.
İş yerinde inan bana mesai saatleri arasında bu ara 5 dakika bile boş durduğum yok.
Bünye bu ara fazla zorlanıyor. Bakalım haftaya nasıl olacak. Bu hafta tatil sonrası olan hafta olduğu için böyle olmuş olabilir.
Bu imkansız. Sürekli etrafında öğrenci var.O boṣluğu yarat kendine. Lütfen. Böyle devam etmemeli.
evet hafifletiyor sen en iyisi çektiğin acılardan bahset ben burda kuş gibi hafiflemiş olayımAcıları yarıştırmak hafifletiyor diyorsun yani.
İyi bari, sana moral verdiğime sevindim :/
Değişken ruh hali. Her günümüz hatta her saatimiz farklı olunca bir çok duyguyu yaşıyoruz bir günde.
Kavgalı başlayan bir iş haftasını zaferle noktaladım. Genel olarak verimli bir hafta oldu.
Bardağa neden tuz döküldü?Yaşarım hayatı yeter ki keyif versin 😁
Canı öyle istemişBardağa neden tuz döküldü?
Şu ağrı bir süre kalıcı olacak gibi ama alıştımYorgunluk diz boyu.
Son zamanlardada ayak ağrısı çekiyorum ara ara.
Gündüz pek oturmaya fırsatım olmuyor mola zamanım hariç. Bundan dolayı olabilir.
bir atasözü vardı hanı akılsız başın cezasını.. neydi o muydu söz? neyse ya zaten aramız bozuk ben ne zırvalıyorum, pardonSon günlerde harika hissediyorum çok şükür. Yılı güzel kapatıyorum. Dolu dolu değerlendirdim ara tatilleri. Yeni dönem önceside dinlenerek geçirip ikinci dönem eğitime start verebiliriz
Şu ağrı bir süre kalıcı olacak gibi ama alıştım