Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? 💃🏻

Yıpranmış, yorgun ve hissiz
İş temposundan kaynaklanan bir durum. Günün geri kalanına enerji kalmıyor

Dinlenmeyi unutuyorsun gibime geliyor. Arada bir durup, mola vermen gerek. Bir ṣeyler atıṣtır arada.

• Üzücü
Reactions: Dosi
Dinlenmeyi unutuyorsun gibime geliyor. Arada bir durup, mola vermen gerek. Bir ṣeyler atıṣtır arada.
İş yerinde inan bana mesai saatleri arasında bu ara 5 dakika bile boş durduğum yok.
Bünye bu ara fazla zorlanıyor. Bakalım haftaya nasıl olacak. Bu hafta tatil sonrası olan hafta olduğu için böyle olmuş olabilir.

• Üzücü
Reactions: Yakamoz-Asi
İş yerinde inan bana mesai saatleri arasında bu ara 5 dakika bile boş durduğum yok.
Bünye bu ara fazla zorlanıyor. Bakalım haftaya nasıl olacak. Bu hafta tatil sonrası olan hafta olduğu için böyle olmuş olabilir.

O boṣluğu yarat kendine. Lütfen. Böyle devam etmemeli.

• Beğendim
O boṣluğu yarat kendine. Lütfen. Böyle devam etmemeli.
Bu imkansız. Sürekli etrafında öğrenci var.
Bu hafta 2 iş arkadaşımızda yoktu. Onunda etkisi çok.
Öğleden önce planlama zamanım olduğu günler iyi ama öğleden sonra aşırı yoğun tempomuz var. Yarın mesaiye kalacağım ama öğleden öncem sakin olacak inşallah.

• Üzücü
Acıları yarıştırmak hafifletiyor diyorsun yani.
İyi bari, sana moral verdiğime sevindim :/
evet hafifletiyor sen en iyisi çektiğin acılardan bahset ben burda kuş gibi hafiflemiş olayım :D

dosi sende lafı ters anlamaya başladın acıları yarıştırmadım sadece acaba dedim akşam dönüşte bitkinlik bendemi oluyor hastamıyım yoksa? sonra sende bitkin olduğunu söyleyince demekki herkeste aynısıymış diye rahatladım dedim:D burda nasıl acı yarıştırmış oldum lanet isveçli :A

• Güldürdün
Bedenen daha iyiyim. Kaburga 6-8 haftada iyileṣir dediler. Doğruymuṣ. Pazartesi ofise dönüyorum.

• Beğendim
Reactions: 12.Adam and Dosi
Değişken ruh hali. Her günümüz hatta her saatimiz farklı olunca bir çok duyguyu yaşıyoruz bir günde.

Kavgalı başlayan bir iş haftasını zaferle noktaladım. Genel olarak verimli bir hafta oldu.

• Okudum
Değişken ruh hali. Her günümüz hatta her saatimiz farklı olunca bir çok duyguyu yaşıyoruz bir günde.

Kavgalı başlayan bir iş haftasını zaferle noktaladım. Genel olarak verimli bir hafta oldu.

Zaferini kutlarım. Kavga etme boṣver.

• Beğendim