Nereye gidiyorsak peşimizden gelirsin tesadüfen sende gelmişsin gibiya ya kesin durumam haklısın![]()
Nereye gidiyorsak peşimizden gelirsin tesadüfen sende gelmişsin gibiya ya kesin durumam haklısın![]()
Ben belki başka yerlere giderim bakalımNereye gidiyorsak peşimizden gelirsin tesadüfen sende gelmişsin gibi![]()
![]()
![]()
Bende yok @xemrexxx te var,ben onun ka sapık değilimAaa tövbe tövbeSiz saklıyorunuz öyle fotolar sapık biz oluyoruz gidin şurdan bee
![]()
Kıymetimi anlarsın o zaman
Ben saray terbiyesi aldım kolay kolay bozulmz terbiyemAman sen ona uyma terbiyeni bozma![]()
Gemiyle geçerken uzaktan Yalı görmüştün evetBen saray terbiyesi aldım kolay kolay bozulmz terbiyem![]()
Aaa bu arada Nisan ayı inanılmaz soğuk geçiyor ayoll 😱 Neskafe yapıyorum 1 fincanda sen alKıymetimi anlarsın o zaman![]()
Starbuckta içeceğim akşama arkadaşlarlaAaa bu arada Nisan ayı inanılmaz soğuk geçiyor ayoll 😱 Neskafe yapıyorum 1 fincanda sen al![]()
Egolu diyince kızıyon sonraStarbuckta içeceğim akşama arkadaşlarla![]()
sen onu da görmedin ayol,koktun karadenizdeGemiyle geçerken uzaktan Yalı görmüştün evet![]()
![]()
![]()
Aaa Karadeniz gibisimi var ayoll cennetsen onu da görmedin ayol,koktun karadenizde![]()
Çakma cennetAaa Karadeniz gibisimi var ayoll cennet![]()
![]()
![]()
Aa Çakma olacak tabiÇakma cennet![]()