Nereye gidiyorsak peşimizden gelirsin tesadüfen sende gelmişsin gibiya ya kesin durumam haklısın
Nereye gidiyorsak peşimizden gelirsin tesadüfen sende gelmişsin gibiya ya kesin durumam haklısın
Ben belki başka yerlere giderim bakalım @keremNereye gidiyorsak peşimizden gelirsin tesadüfen sende gelmişsin gibi
Bende yok @xemrexxx te var,ben onun ka sapık değilimAaa tövbe tövbe Siz saklıyorunuz öyle fotolar sapık biz oluyoruz gidin şurdan bee
Aaa belki bizde gelirizKıymetimi anlarsın o zaman
Ben saray terbiyesi aldım kolay kolay bozulmz terbiyemAman sen ona uyma terbiyeni bozma
Gemiyle geçerken uzaktan Yalı görmüştün evetBen saray terbiyesi aldım kolay kolay bozulmz terbiyem
Aaa bu arada Nisan ayı inanılmaz soğuk geçiyor ayoll 😱 Neskafe yapıyorum 1 fincanda sen alKıymetimi anlarsın o zaman
Starbuckta içeceğim akşama arkadaşlarlaAaa bu arada Nisan ayı inanılmaz soğuk geçiyor ayoll 😱 Neskafe yapıyorum 1 fincanda sen al
Egolu diyince kızıyon sonra @xemrexxx Koktey falanda içersinizStarbuckta içeceğim akşama arkadaşlarla
sen onu da görmedin ayol,koktun karadenizdeGemiyle geçerken uzaktan Yalı görmüştün evet
Aaa Karadeniz gibisimi var ayoll cennetsen onu da görmedin ayol,koktun karadenizde
Çakma cennetAaa Karadeniz gibisimi var ayoll cennet
Aa Çakma olacak tabi Bursayı bile ne hale getirmişler : (Çakma cennet