Araya girmek bana göre değil
Araya girmek bana göre değil
Serhat seni gömelim diye teklif sunuyordu bana az önceAraya girmek bana göre değil
aa n,ye öyle dedin mesela @Çiğdem- şurada araya giren kızın yerinde olmak istediğini söylemiştiAraya girmek bana göre değil
Bunu @Harunnn60 da düşünüyordu yapmayıkız bir ara hatırlart senin bu sapık mesajlarını toplayıp babişine göndericem o da seni ve @destere yi gebertecek
Pelo kim beayol o pelo denen safoz korkağın teki izlemiyor msun dizide
kızz var ya işte harunun avatarındaki sarışın ecünnüPelo kim be
Aaa onu diyorsun @Harunnn60 Nereden o sarısın ecünnüye bulaştıysa bu diziyi 3.bölümde bırakmamın en büyük başrollerinden biriydi belirtmiştim zatenkızz var ya işte harunun avatarındaki sarışın ecünnü
kıskanç seniAaa onu diyorsun @Harunnn60 Nereden o sarısın ecünnüye bulaştıysa bu diziyi 3.bölümde bırakmamın en büyük başrollerinden biriydi belirtmiştim zaten
Aaa buna bir şey dediğim yok tek işe yarar karakter bu dizide diğerleri erkeklerde bile iş yok senin sümbül falan tuhaf adamları toplamışlarkıskanç seni
O ortadaki bet suratlıyı atalım ben geçerim,bu araya girmezsek günah olur yazık olur Ben kandil diye araya girmem demiştimAaa bence @serhatt olmak ister bu karede
Aaa @xemrexxx de ne arıyorsa öyle fotolar arşivindeO ortadaki bet suratlıyı atalım ben geçerim,bu araya girmezsek günah olur yazık olur Ben kandil diye araya girmem demiştim
Çarpılasıca,günaha girmekten başka bi işe yaramıyor ki o resimlerAaa @xemrexxx de ne arıyorsa öyle fotolar arşivinde
aaaa O konuda kart çiğdemi kimse geçemez ayol,Fanteziler KraliçesiKiz bziim fantezi dunyamiz snn ka genis degil lazim oluyor @serhatt
ya ya kesin durumam haklısınBence @destere ile biz alıp başımızı gidersek @Harunnn60 ile sizde duramazsınız ayoll buralarda
aaaa O konuda kart çiğdemi kimse geçemez ayol,Fanteziler Kraliçesi
Aaa tövbe tövbe Siz saklıyorunuz öyle fotolar sapık biz oluyoruz gidin şurdan beeKiz bziim fantezi dunyamiz snn ka genis degil lazim oluyor @serhatt