Araya girmek bana göre değil
Araya girmek bana göre değil
Serhat seni gömelim diye teklif sunuyordu bana az önceAraya girmek bana göre değil![]()
aa n,ye öyle dedin mesela @Çiğdem- şurada araya giren kızın yerinde olmak istediğini söylemiştiAraya girmek bana göre değil![]()
kız bir ara hatırlart senin bu sapık mesajlarını toplayıp babişine göndericem o da seni ve @destere yi gebertecek
Bunu @Harunnn60 da düşünüyordu yapmayıkız bir ara hatırlart senin bu sapık mesajlarını toplayıp babişine göndericem o da seni ve @destere yi gebertecek![]()
ayol o pelo denen safoz korkağın teki izlemiyor msun dizide
Pelo kim beayol o pelo denen safoz korkağın teki izlemiyor msun dizide![]()
kızz var ya işte harunun avatarındaki sarışın ecünnüPelo kim be![]()
Aaa onu diyorsunkızz var ya işte harunun avatarındaki sarışın ecünnü![]()
kıskanç seniAaa onu diyorsun@Harunnn60 Nereden o sarısın ecünnüye bulaştıysa bu diziyi 3.bölümde bırakmamın en büyük başrollerinden biriydi belirtmiştim zaten
![]()
![]()
![]()
Aaa buna bir şey dediğim yok tek işe yarar karakter bu dizide diğerleri erkeklerde bile iş yok senin sümbül falan tuhaf adamları toplamışlarkıskanç seni![]()
![]()
O ortadaki bet suratlıyı atalım ben geçerim,bu araya girmezsek günah olur yazık olur
Aaa @xemrexxx de ne arıyorsa öyle fotolar arşivindeO ortadaki bet suratlıyı atalım ben geçerim,bu araya girmezsek günah olur yazık olur![]()
Ben kandil diye araya girmem demiştim
![]()
Çarpılasıca,günaha girmekten başka bi işe yaramıyor ki o resimler
aaaa O konuda kart çiğdemi kimse geçemez ayol,Fanteziler KraliçesiKiz bziim fantezi dunyamiz snn ka genis degil lazim oluyor@serhatt
ya ya kesin durumam haklısın
aaaa O konuda kart çiğdemi kimse geçemez ayol,Fanteziler Kraliçesi![]()
![]()
Aaa tövbe tövbeKiz bziim fantezi dunyamiz snn ka genis degil lazim oluyor@serhatt