S.G.A.T.
Favori Üye
Tamda senden beklediğim ölçüde bir cevap 🌸Öncelikle güzel konu açmışsın bunun emini boyunu uzunlamasına tartışırız. Güzel fikir için emeğine sağlık @The_Erinch
Elalem ne der kaygısı olmadan yaşıyorum demek anlık bir durum bana göre. Herkesin hayatında başkalarını düşünerek hareket ettiği, onlar ne der, böyle yaparsam benimle kimse muhatap olmaz ve beni sevmeler ilgi göstermezler dediği anlar olmuştur.
Kimseyi takmıyorum demek insan için tercih edilebilir bir durum. İnsan sonuçta sosyal bir varlık. Yaratıcı eş yaratmış yalnız kalmayalım diye. Bu bile onun ne dediğini düşünmeden yaşıyorum dedirtemez.
Hayatında değer verdiğin birisi; ailen, eşin, sevgilin, akraban olduğu zaman kafama göre yaşıyorum diyemezsin yada diyemiyor insan. Biraz da yetiştirilme tarzı ile alakalı ama kimse tek başına dünyaya gelmediği için herkes bir kurala uyuyor o da ben kimseyi takmıyorum anlamına gelmiyor
Peki kimseyi takmadan, kendi koyduğumuz kurallarla yaşanamaz mı? Yaşanır ama çok zor. Bunun sonucu geceleri uykusuzluk, duygusuzluk ve kafasında dünyanın dikey olması gerekir.
Benlik kısma gelince evet şu an kimseyi takmama durumum var çünkü kendime göre kafamda kurduğum koyduğum kurallar var. Ona göre çevremdeki ve etrafımdaki insanlar belirli
Uzun bir cevap oldu. Sevgiler demek isterdim dediğim gibi burası forum iyi okumalar diyeyim. Kafalar hep güzel olsun
Böyle zıt görüşlüler olsun ki tartışalım konuyuTamda senden beklediğim ölçüde bir cevap 🌸