Kenan İmirzalıoğlu'nun Yeni Kanalı Belli Oldu!

Yiğitt

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
46,613
Puanı
1,061
Yiğitt yeni bir haber konusu açtı

Kenan İmirzalıoğlu'nun Yeni Kanalı Belli Oldu!

Ay Yapım'ın yeni dizisiyle ekrana dönecek olan Kenan İmirzalıoğlu'nun yeni dizisinin hangi kanalda yayınlanacağı belli oldu!

Kenan İmirzalıoğlu geçtiğimiz günlerde ATV ile yaptığı görüşmenin ardından anlaşmayı sağladı. Ay Yapım'ın Ekim ayında yayın macerasına başlayacak olan dizisinde Kenan İmirzalıoğlu'nun partneri ise netlik kazanmadı.

Bilindiği üzere Kenan İmirzalıoğlu'nun son dizisi Karadayı da ATV'de ekrana gelmişti.
Orijinal formatta oku

Atv kaptırmaz ki Kenan'ı
Kaptırsa dahi sezon ortası çeker alır
BKZ:Show vs atv 2 kere gördü medya bu hamleyi

kenan kendini garantiye almış tns de trt1 ya da atv de başlamak 10 km önden başlamak demek yarışa

İnşallah yeni dizisi aksiyon ağırlıklı olur. Karadayı da aşk fazlaydı ama idare ederdi onun gibi olursa kesin izlerim.

Karadayi eski zamani anlatigi icin izlememistim. Dönem dizileri ilgimi cekmiyor.
Özledik kendisini ekranlarda.

Yeni kanalı diyince star sanmıştım

Kenan'i kanal d'de izlemek isterdim)

ayy kenanda olmasa ne izleyecez ayoll yakşasık 17-18 yıldır kenanımın dizileriyle geçiniyoruz işte türkiyenin tartışmasız bence son 20 yılın en iyi erkek oyuncusu

tüm dizilerimi tutar bir oyuncunun yaa deli yürek zaten efsane aa bir alacakaranlık kenan dizilerinde biraz zayıf kalıyor ama oda 2 sene oynamayı başarmış bir dizi polisiye türündede türkiyenin önemli dizilerinden olmuştur sonra acı hayat ile zaten tekrar coştu kenanım ezel ile zaten esti gürledi
karadayıda 3 yıl iyi reytinglerle hemde devam etti şimdi yeni diziyle yeni rekorlar geliyor

yandık daha ortada sadece anlaşma varken böyleyse dizi başlayınca ortalığı batırır bu
@Doğu @MEnes @Harunnn60 @DarkLeqenD

canım partnerinin kim olmasını istersin sen ben tuba büyüküstünü isterim yakışırlar

hahahahah senin koca kafalı halit ergencinle aynı gün olur inş
sanmıyom kanal d nin bir paartesi boş halitin dizi gelir gibi
atv kırgınları bitirmeyeceğine göre kenan başka gün olur inşallah perşembe olur da vadi mi kenan mı diye ikilemde kalırsın
hatta çarşamba da olabilir

yandık daha ortada sadece anlaşma varken böyleyse dizi başlayınca ortalığı batırır bu
@Doğu @MEnes @Harunnn60 @DarkLeqenD
O değil de bu nasıl başlık la "Kenanın yeni kanalı belli oldu"
ilk başta belgeselini çekiyorlar sandım

Artık oyuncuları kanallar mal gibi alıp satıyor rezillik diz boyu. Bu kadar saçma sapan sistemde 46'nın tutunmasını beklemek hayalcilik olur zaten.

aaa son 2 diziside pazartesi oldu atvde ezel ve karadayı vlla kırgın çiçeklerin günü değişebilir aslında

yeter biterse perşembede olabilir vadiyi gelecek sezon takip etmicem perşembeleri boşlukta kalmamak için kenanımın gelmesi iyi olurdu aslında

merak etme köseme memeli bir murat oğlan getirip seni bu dertten kurtarıcaz

bence yter bitmez o zaman çarşamba olur erturulu bırakırsın artık
gerçi @vadikızı ertuğrulu bırakmalı senden birkaç yaş daha büyük o
o kenana bakar sen engin altana herkes yaşıtına yani

hhaah hayırrr allah korusun ertuğrulla aynı gün olmasın

2 televizyon alıp yan yana koymam lazım

Neyi bırakacağıma sen mi karar veriyosun ayol ikisinide bırakmıcam

hadi inşahlah aynı gün olur
pazartesi ve salının yerleri garanti kırın çiçekler ile eşkiya var kehribar bitsede 2.sezon biter cuma günüde onlar var ayy perşembe yeter devam ederse ayvayı yedik tek uygun gün çarşamba kalıyor aile işi var oda bu yıl biticek zaten aaaaaaaaa