Kenan İmirzalıoğlu'nun Yeni Kanalı Belli Oldu!

Konu cok uzanacak .Herkeste kendi fikrinden donmeyecek.Songul ,Ozge Ozberk turk dizilerini ortadoguya tanitti.Binbirgece Guney Amerikaya..Bu bir gercek isterseniz arastirin
Ben bildigim icin konusuyorum arastirmayi size birakiyorum ilk satilan dizi cemberimde guloya ikinci ihlamurlar altinda gumus daha sonra satilan dizi

Adamin taş gibi ezeli var yurtdişinda en çoj izlenen 5.dizimiz bence tubişin kenana ihtiyacu var gercu fgsn başrolu engin bike kurtaeamadi senunkini :A

Adamin taş gibi ezeli var yurtdişinda en çoj izlenen 5.dizimiz bence tubişin kenana ihtiyacu var gercu fgsn başrolu engin bike kurtaeamadi senunkini :A
Bak sadece cok izlenen diyorsun ezel kac yil once biten bir dizi biz yurt disi basarisndan bahsediyoruz reytingden degil fsn de engin ne emmy e aday olabildei ne de seulu kazanabildi neymis demekki reyting sadece rakam fantazisi olanlarin oyunuymus o nedendir ki tuba butun partnerlerini daha yuksriya xikmasina vesile olmustur eminim tuba kenan ile rol alsa kenan emmy degil oscara aday olur :F

Ben bildigim icin konusuyorum arastirmayi size birakiyorum ilk satilan dizi cemberimde guloya ikinci ihlamurlar altinda gumus daha sonra satilan dizi

Bak sadece cok izlenen diyorsun ezel kac yil once biten bir dizi biz yurt disi basarisndan bahsediyoruz reytingden degil fsn de engin ne emmy e aday olabildei ne de seulu kazanabildi neymis demekki reyting sadece rakam fantazisi olanlarin oyunuymus o nedendir ki tuba butun partnerlerini daha yuksriya xikmasina vesile olmustur eminim tuba kenan ile rol alsa kenan emmy degil oscara aday olur :F
emmy i türkiyede takan olmazsa sadece vikipedide yazar panpa:D ayrıca tubişin tek başarılı dizisi asi biteli kaç yıl oldu say bakayım :D

takmayan ben değilim eli boş döndü diye dolu manşet atıldı :D ayrıca herkes biliyor ay yapımın PR çalışmalarını emmy de onlardan biri Tuba fan grubu dışında takan olmadı :D
he yavrum he odulu alamadigi icin atilan bi baslik zaten biz odulu aldik demiyoruz adayligini diyoruz bu da normal bunu one surme

engin akyürek gittiği ve eli boş döndüğü zaman ne manşetler atılmış bir de ona bak farkı anlarsın:D
Biliyorm tubadan emmy odulunu turkiyeye getirmesini istedikleri anlami cikar tuba getirmezse hicbir kadin oyuncu getiremez farkindalar

engin akyürek gittiği ve eli boş döndüğü zaman ne manşetler atılmış bir de ona bak farkı anlarsın:D
Biliyorm tubadan emmy odulunu turkiyeye getirmesini istedikleri anlami cikar tuba getirmezse hicbir kadin oyuncu getiremez farkindalar

Konu uzanacak ve dedigim gibi herkes kendi dusuncesini degismeyecek.Ben diyorum Tuba orta oyuncu reytingi hic bir zaman ahim sahim olmadi.Sen diyorsun o bir star.Emmy vs.Yani benim dusuncemi degil Emmy Oscara bile aday olsa degistiremez.Eskiden daha cok kotu buluyordum kendisini KPA'da biraz ilerleme gordum yani dogruya dogru bu yuzden benim icin Tuba orta oyuncu.

Kendisini ATV yerine Kanal D'de izlemek isterdim. :(

Hayırlısı olsun bakalım, yeni dizisini bekliyoruz. :)