Aslında aklımdaydı Kemal Sunal fotosu koymak ama totem vs kaynadı unuttum gitmişti şimdi tekrar aklıma geldiEkli dosyayı görüntüle 110429
Anketle birlikte @Gerekli24, Kemal Sunal'ın fotoğrafını avatarına koydu.
Kişiliğe girmesen daha iyiydi, kişilikler bambaşka bir mevzu ve sanatçıların kimi zaman ortaya çıkan bir kibri de vardır. Kibir mevzusu, bambaşka bir mevzu.Şener Şen aşırı kibirli bir adam olduğu için Kemal Sunal
Şener Şen ful kibirliKişiliğe girmesen daha iyiydi, kişilikler bambaşka bir mevzu ve sanatçıların kimi zaman ortaya çıkan bir kibri de vardır. Kibir mevzusu, bambaşka bir mevzu.
Şener Şen ful kibirli
Şöyle bir şey yazmıştım. Kemal Sunal da zamanında söylenmeyecek sözler söylemişti, buna da "kibir" diyebiliriz ama demeye gerek yok. Bu iki isim de bambaşka, "kibir" diye bir sıfat eklememeliyiz. Kimisi "kibir" dediğimiz şeyleri, savunma mekanizması olarak geliştirir topluma karşı ama şöyle de bir şey var; peki topluma karşı tavırları nasıldır? Toplumu aşağılayıp, yerin dibine mi sokmaya çalışır "kibir" diye nitelendirdiğimiz şeylerle? Hayır, bu isimler toplumun sanatçısıdır. Yani kısacası böyle isimlere sıfat eklemeye gerek yok, İnsanın kendisinde bile kibir vardır, yani bunun da bir önemi yok. Toplumu aşağılıyorsa o kişi kibriyle, işte o zaman sorun vardır. İki isim de bu şekilde gündeme gelmedi.Kemal Sunal'ın, Şener Şen'le ilgili 1985 yılında verdiği röportajı bırakıyorum, sadece bilgi amaçlı:
Soru: İlyas Salman ile Şener Şen için görüşleriniz nedir?"
Cevap: "Hepsi benim arkadaşım. Şener Şen, iyi oyuncudur, kabiliyetlidir. İlyas Salman‘ın başarısı bu kadardır. Bundan ileriye gidemez. Sert bir suratı var. Şener’le beraber oynuyorduk. Benim bir sürü filmimde oynadı. Açmazcılık yapıyordu. Yani 'kavuklu-pişekar' ikilisini oluşturuyorduk. Şimdi tek başına bir deneme yapıyor. Bilemiyorum, daha onu da göreceğiz. Ama belli mesuliyetleri alıp, film yapacağına, ikinci adamı oynamaya devam etseydi bence, kendisi için daha yararlı olurdu."
Sinematik Yeşilçam
Şener Şenin hayranlarına karşı takındığı tavır belli maalesefŞöyle bir şey yazmıştım. Kemal Sunal da zamanında söylenmeyecek sözler söylemişti, buna da "kibir" diyebiliriz ama demeye gerek yok. Bu iki isim de bambaşka, "kibir" diye bir sıfat eklememeliyiz. Kimisi "kibir" dediğimiz şeyleri, savunma mekanizması olarak geliştirir topluma karşı ama şöyle de bir şey var; peki topluma karşı tavırları nasıldır? Toplumu aşağılayıp, yerin dibine mi sokmaya çalışır "kibir" diye nitelendirdiğimiz şeylerle? Hayır, bu isimler toplumun sanatçısıdır. Yani kısacası böyle isimlere sıfat eklemeye gerek yok, İnsanın kendisinde bile kibir vardır, yani bunun da bir önemi yok. Toplumu aşağılıyorsa o kişi kibriyle, işte o zaman sorun vardır. İki isim de bu şekilde gündeme gelmedi.
Yani Şener Şen toplumu aşağılıyor denilebilirŞöyle bir şey yazmıştım. Kemal Sunal da zamanında söylenmeyecek sözler söylemişti, buna da "kibir" diyebiliriz ama demeye gerek yok. Bu iki isim de bambaşka, "kibir" diye bir sıfat eklememeliyiz. Kimisi "kibir" dediğimiz şeyleri, savunma mekanizması olarak geliştirir topluma karşı ama şöyle de bir şey var; peki topluma karşı tavırları nasıldır? Toplumu aşağılayıp, yerin dibine mi sokmaya çalışır "kibir" diye nitelendirdiğimiz şeylerle? Hayır, bu isimler toplumun sanatçısıdır. Yani kısacası böyle isimlere sıfat eklemeye gerek yok, İnsanın kendisinde bile kibir vardır, yani bunun da bir önemi yok. Toplumu aşağılıyorsa o kişi kibriyle, işte o zaman sorun vardır. İki isim de bu şekilde gündeme gelmedi.
Ben "savunma mekanizması" derim buna, "kibir" demem, ki bu savunma mekanizması bu zamanda olmalı. Teorik olarak o şekilde yaklaşıyorsun olaya ama pratik olarak gördün mü aşağıladığını? Önemli olan bunu pratiğe dökmesi. Pratiğe dökmedikten sonra teoride varsayımından öteye gidemez. Tabii senin için kibirli olabilir, ayrı konu ama benim için değil.Şener Şenin hayranlarına karşı takındığı tavır belli maalesef
------
Yani Şener Şen toplumu aşağılıyor denilebilir
Gördüm desemBen "savunma mekanizması" derim buna, "kibir" demem, ki bu savunma mekanizması bu zamanda olmalı. Teorik olarak o şekilde yaklaşıyorsun olaya ama pratik olarak gördün mü aşağıladığını? Önemli olan bunu pratiğe dökmesi. Pratiğe dökmedikten sonra teoride varsayımından öteye gidemez. Tabii senin için kibirli olabilir, ayrı konu ama benim için değil.
Demek kişisel bir meselen var Şener Şen'le, demek seni görmezden geldi.Gördüm desem
Beni değilDemek kişisel bir meselen var Şener Şen'le, demek seni görmezden geldi.
Kemal Sunal repliğine dönecek iş, gerilim yapma.Beni değil