Türk sinemasında iki usta isim sık sık kıyaslanır; bir tarafta Kemal Sunal, bir tarafta Şener Şen. Birisi yetmişli yıllardan itibaren başlayan başrol kariyeri, birisi de seksenli yıllarda yükselen başrol kariyeri. Peki sizce hangi isim daha iyi?
Yok artık adamın bir sürü farklı tiplemesi var kafan mı güzel Sen hiç Garip dizisindeki performansını izlemedin galiba.Şener Şen'in rol yelpazesi çok daha geniş. Kemal Sunal'ın İnek Şaban tiplemesi Türk sinema tarihinin en efsanesidir ancak onun dışında pek farklı önemli rolü yok. Tabii erken yaşta kaybetmemizin de bunda etkisi fazla maalesef. Muhtemelen yaşasa daha fazla dramatik işlerde izleyecektik ve daha adil karşılaştırma yapabilecektik. Şener Şen pek çok önemli performansını yaşlılık dönemlerinde verdi...
Hiç yok demedim. Garip diye bir dizisi görmedim, filmi varmış onu da izlemedim.Kemal Sunal
------
Yok artık adamın bir sürü farklı tiplemesi var kafan mı güzel Sen hiç Garip dizisindeki performansını izlemedin galiba.
Çok talihsiz bir mesaj maalesef.Şener Şen'in rol yelpazesi çok daha geniş. Kemal Sunal'ın İnek Şaban tiplemesi Türk sinema tarihinin en efsanesidir ancak onun dışında pek farklı önemli rolü yok. Tabii erken yaşta kaybetmemizin de bunda etkisi fazla maalesef. Muhtemelen yaşasa daha fazla dramatik işlerde izleyecektik ve daha adil karşılaştırma yapabilecektik. Şener Şen pek çok önemli performansını yaşlılık dönemlerinde verdi...
Ne yarışması ?Şener Şen ile katıldığım ilk ve tek yarışmada şampiyon olmuştum
çok çok iyi olsada Kemal Sunal daha ağır bastı.
Yıldızlar Yarışıyor yarışması vardı. İstediğin bir oyuncuyu seçip her hafta bir sahnesi ile yarışıyorsun. MS formatı gibi. Ben Şener Şen'i seçtim. KazandımNe yarışması ?
Yanlış yazmışım. Garip filmi işte anla sen. Onu izlemediysen bugüne kadar film izlememişsin suratsız adamHiç yok demedim. Garip diye bir dizisi görmedim, filmi varmış onu da izlemedim.
Güzel bir formatmış daha benlik şarkıya göreYıldızlar Yarışıyor yarışması vardı. İstediğin bir oyuncuyu seçip her hafta bir sahnesi ile yarışıyorsun. MS formatı gibi. Ben Şener Şen'i seçtim. Kazandım