Halil Sezai'nin sempatik olduğu yıllar..Bende hatırlamıyorum tahminde bulundum. Bir de tikli Halil Sezai vardı.
Halil Sezai'nin sempatik olduğu yıllar..Bende hatırlamıyorum tahminde bulundum. Bir de tikli Halil Sezai vardı.
Kendisi gibi çatlak bir de eşi vardı.Halil Sezai'nin sempatik olduğu yıllar..
Dedikçe aklımda canlanıyor ama şimdi izlesek muhtemelen sarmayacak.Kendisi gibi çatlak bir de eşi vardı.
Didem Balçın'mış.Önyargılı yaklaşıyorsunuz.Dedikçe aklımda canlanıyor ama şimdi izlesek muhtemelen sarmayacak.
O ablamız sonradan Çakallarla Dans'ta benzer ve muhteşem bir rol üstlenmemiş miydi.Didem Balçın'mış.Önyargılı yaklaşıyorsunuz.
Doğalgaz FatmaaaO ablamız sonradan Çakallarla Dans'ta benzer ve muhteşem bir rol üstlenmemiş miydi.
Oyyyy İlker Ayrık çok şanslıııDoğalgaz Fatmaaa
Muhasebeci gazı görünce kombiyi köklüyordu.Oyyyy İlker Ayrık çok şanslııı
Avrupa Yakası, Poyraz KarayelAcayip Hikayeler, 46 Yok Olan, Seni Bana Yazmışlar, Seviyor Sevmiyor, Avrupa Avrupa, Poyraz Karayel (en azından sezon sonuna kadar devam etmeliydi.), Rengarenk, Mutlu Ol Yeter, Doksanlar, Benim Annem Bir Melek, Meryem, Gece Gündüz, Bizim Yenge, Boynu Bükükler, Ezel(Final sonrası filmi olmalıydı),Avrupa Yakası, Kardeş Payı ( 2.sezonu silip 1. sezon finali ile tekrar başlamalı) Ve son olarak Beni Böyle Sev ile Ramo. Mustafa Sandal'ın başrol oynadığı bir dizi vardı adını unuttum. )
Şehrin melekleri stardayken Sihirli annem hafta içi her gün olmasa bitmezdi eski kadrosuylaAvrupa Yakası, Poyraz Karayel
Listeye eklemeden olmaz. Tatlı Hayat tabi ki.Avrupa Yakası, Poyraz Karayel
Sungurlar 😔Çok güncel olmasa da Öğretmen, İsimsizler, Sungurlar, Kardeş Payı, İşler Güçler