- Reaksiyon puanı
- 13,779
- Puanı
- 860
Keşke bitmeseydi ama 70 bölüm iyi bir bölüm sayısıBiraz daha düşünüp bir daha yazabilirim de şimdiye kadar 2 tane gerçekten çok sevdiğim dizi oldu. Birisi malum çok bozdu, önceden bitse bile daha iyi olabilirdi. Öbürü yani Bizim Hikaye de 70. bölüme kadar geldi ve öteki sezon rakipleri arasında yok olacağına bitmesi daha iyi oldu. Hem 70 bölüm çok da iyi bir sayı.
Halka TRT 0 adında platformda devam edeceğini söylediler bakalım ne olacakHalka (eğer tam olarak bir final yazılıp bitseydi neden bitti demezdim)
Ben kısa süren ama bir sonu olan dizileri tercih ediyorum çünkü kalitesini bozmadan 1 sezonda hikayesini anlatmış olur.
İki diziyide seyretme fırsatım oldu.Ama tercihimi Haluk Bilginer yana kullanıyorum.Yerlilerden Pulsar ve Sevgili Dünürüm
Yabancılardan Mom
(Erken finallerden dolayı, tadında bitenler iyi ki final oldu)
Sevgili Dünürüm'ün yan castı da çok iyiydi, senaryosu çok tatlıydı hatta şu replik hala aklımda;İki diziyide seyretme fırsatım oldu.Ama tercihimi Haluk Bilginer yana kullanıyorum.
Sumru Yavrucuk, Kaba herif mi diyordu?Sevgili Dünürüm'ün yan castı da çok iyiydi, senaryosu çok tatlıydı hatta şu replik hala aklımda;
"Servet düşmanı sefalet düşkünü kadın"
Onu hatırlayamadım bak.Sumru Yavrucuk, Kaba herif mi diyordu?
Bende hatırlamıyorum tahminde bulundum. Bir de tikli Halil Sezai vardı.Onu hatırlayamadım bak.