Hangi kız@sürgünüm o gösterdiğin kız mı.![]()
O çok girmezKendisi Selam diyip kaybolanlardan mı olacak acaba?![]()
teşekkur ederm 🙂Aramıza hoşgeldin.
ayy evet 5-6 aydan fazla ugraslar ıcındeyım 🙂
malesef 5-6 ayımı verdim ama hep enisin sucu 🙂
umarım ben pek sosyal medya bile kullanmam faceboook dışında🙂Hoş geldin @SelinÇ, umarım kalıcı olursun sen de...![]()
profil fotoğrafını hallederim canım o kolay iş robert pattisonu koydummu tamamdır 🙂
cok tesekkur ederım 🙂Hoşgeldin, keyifli vakit geçirirsin umarım.![]()
ayy cok tesekkurler🙂Aramiza hosgeldin Selin. Iyi forumlar dilerim.![]()
tesekkurler 🙂Hoşgeldin.
tesekkurler 🙂Hoşgeldin.![]()
aaa guzelfikirmis canımm yalnız enisi ayıralım 🙂hhahah yeni yıla çok piss planlarım var cnm
braz daha hemcins toplayabilirsem tüm erkeklere bir tekme forumdan dışarıya![]()
hosbulduk canımm cok mutlu oldum girebilmeme aaa cook ayıp canımm ben vaktimi evde olduruyom bilirsin ama yinede girebilirsem giricegim elbette 🙂Hoşgeldin Selin'imm canım ,dilerim vaktini burda öldürürsün ama senden beklemiyorum
@Çiğdem- Sorma sonunda üye ettim kız bi doğrulama maili falan bir uğraştı ki görmeyesinsayemde üye oldu
![]()
cook memnun oldum canım ayy valla boyle karsılanmak cok guzelher sorunumda seninleyim 🙂
hayır hic bakmadım o diziye soyadım o 🙂Behzat Ç hayranısın galiba. @SelinÇ
cok yakın arkadasız evet birara banlıydım sanırım 🙂Ben Selin'i gördüm bu arada.
Bir konunun altında gördüm görüntülemede ama üzeri karalıydı yani banlıydı @gözlemci kim oluyor bu arada arkadaş?![]()
teşekkur ederm 🙂
umarım ben pek sosyal medya bile kullanmam faceboook dışında🙂
profil fotoğrafını hallederim canım o kolay iş robert pattisonu koydummu tamamdır 🙂
cok tesekkur ederım 🙂
ayy cok tesekkurler🙂
tesekkurler 🙂
tesekkurler 🙂
aaa guzelfikirmis canımm yalnız enisi ayıralım 🙂
hosbulduk canımm cok mutlu oldum girebilmeme aaa cook ayıp canımm ben vaktimi evde olduruyom bilirsin ama yinede girebilirsem giricegim elbette 🙂
cook memnun oldum canım ayy valla boyle karsılanmak cok guzelher sorunumda seninleyim 🙂
hayır hic bakmadım o diziye soyadım o 🙂
cok yakın arkadasız evet birara banlıydım sanırım 🙂
ben pek girmemki ama kaybolmam sanırım buradayız yanii 🙂Kendisi Selam diyip kaybolanlardan mı olacak acaba?![]()
kesinlikle nefret ediyorum robert mukemmelRobert'ı seviyorsun demek Kristen'dan nfret edermisin.ss
enisi ayırıcaz zaten cnm diğerlerinden haahahah ayyy ilk tekmeyi @gözlemci ye atıcaz tek başınateşekkur ederm 🙂
umarım ben pek sosyal medya bile kullanmam faceboook dışında🙂
cok tesekkur ederım 🙂
ayy cok tesekkurler🙂
tesekkurler 🙂
tesekkurler 🙂
aaa guzelfikirmis canımm yalnız enisi ayıralım 🙂
hosbulduk canımm cok mutlu oldum girebilmeme aaa cook ayıp canımm ben vaktimi evde olduruyom bilirsin ama yinede girebilirsem giricegim elbette 🙂
hayır hic bakmadım o diziye soyadım o 🙂
cok yakın arkadasız evet birara banlıydım sanırım 🙂
ben pek girmemki ama kaybolmam sanırım buradayız yanii 🙂
kesinlikle nefret ediyorum robert mukemmel![]()
aaa cocugun ne sucu var beni uye etmekten baska 🙂
ben tartısmayı sevmem canım o zaman susuyum 🙂O zaman ilk karşı yönümüz belli oldu.Sakın her yerde söyleme direktartışırım.
risten mükimil.
![]()
aaa cocugun ne sucu var beni uye etmekten baska 🙂
ben tartısmayı sevmem canım o zaman susuyum 🙂
tesekkurler 🙂Hoşgeldin![]()
hayat zaten tartısmaya degmez canım bosverelim gitsin🙂Bende şak yaptım.Ben Kristen'ı çok seviyorum ama kimseyi kırmam onun için.
![]()
tesekkurler 🙂Hoşgeldin![]()
tesekkurler 🙂
hayat zaten tartısmaya degmez canım bosverelim gitsin🙂
tesekkurler 🙂
hosbuldum tekrardan 🙂AYnen. Tekrardan hoş geldin o zaman.![]()
merak etme canımm atmam ben seni sen korkmaenisi ayırıcaz zaten cnm diğerlerinden haahahah ayyy ilk tekmeyi @gözlemci ye atıcaz tek başına
Ne ayıp ne ayıp![]()
tamam canımm gelde gouruselim bu arada facobokuna bakarmısınhosbuldum tekrardan 🙂
merak etme canımm atmam ben seni sen korkma
Şuan sokaktayım eve gelince görürsün sen![]()
yokcanım ben niye anlatıyım seni kotu bırsey yazmıyonki🙂 merak etme soylemem seninkinetamam canımm gelde gouruselim bu arada facobokuna bakarmısın
BakıyorumBu arada kimseye birşey atmıyorsun burayla ilgili ona göre haa 😉