Kaynaşma

yokcanım ben niye anlatıyım seni kotu bırsey yazmıyonki🙂 merak etme soylemem seninkine :kiki:
Tamam bak ona göre 😉 faceye gel

teşekkur ederm 🙂

ayy evet 5-6 aydan fazla ugraslar ıcındeyım 🙂

malesef 5-6 ayımı verdim ama hep enisin sucu 🙂

umarım ben pek sosyal medya bile kullanmam faceboook dışında🙂

profil fotoğrafını hallederim canım o kolay iş robert pattisonu koydummu tamamdır 🙂

cok tesekkur ederım 🙂

ayy cok tesekkurler🙂

tesekkurler 🙂

tesekkurler 🙂

aaa guzelfikirmis canımm yalnız enisi ayıralım 🙂

hosbulduk canımm cok mutlu oldum girebilmeme aaa cook ayıp canımm ben vaktimi evde olduruyom bilirsin ama yinede girebilirsem giricegim elbette 🙂

cook memnun oldum canım ayy valla boyle karsılanmak cok guzelher sorunumda seninleyim 🙂

hayır hic bakmadım o diziye soyadım o 🙂

cok yakın arkadasız evet birara banlıydım sanırım 🙂
İzlediğin dizileri sorayım o zaman. :)

hahahha @sokak sanati nede söyledim cnm yeni yıla piss planlarım var braz daha sessiz sedasız hemcins toplayıp tüm erkeklere bir tekme forumdan aşşağıya hahah:F:F:F
haklısın canımm aslında benim cenkede soyleyeyim oda gelsın bır tekmede ona atasım var 🙂
İzlediğin dizileri sorayım o zaman. :)
canımm ben pek fazla dızı ızlemem sevgılım yuzunden devamlı gezdıgım ıcın ıste medcezır hayat yolunda karadayı falan ızlerım oyle arada 🙂
çiğdem foruma ilk geldiğinde aktif bayan üye 1 tane vardı :D sonra bayan üyeler giderek artmaya başladı , nisa , gizem , tzira vs :D
kadınlar matınesı yaparız belkıı 🙂

haklısın canımm aslında benim cenkede soyleyeyim oda gelsın bır tekmede ona atasım var 🙂

canımm ben pek fazla dızı ızlemem sevgılım yuzunden devamlı gezdıgım ıcın ıste medcezır hayat yolunda karadayı falan ızlerım oyle arada 🙂

Ben aldım cevabımı. Karadayı - Medcezir benim de izlediğim diziler. :)

aaaaa yeterince erkek var zaten bu forumda cnm getirme başkasını
ayolll ben burdakıleri atmaya çalısıyorum sen yenide getirmekten bahsediyorsun yok cnm:F

yanı kımseyı atamıyacagız sanırım @Çiğdemcim 🙂

Çiğdem'in oklavası anca xemrexxx 'e yeter.:F FF yönetim hep erkek.:A

hhah aşama aşama gidicez cnm önce editorden 1-2 kız sokucaz sonra moderotor olucakşar sonra süper mod sonra co admin derken bir bakmışsın siteyi ele geçirmişiz hahaha :F:F

Hahayytt güleyim dur.:F Ozan'ı nasıl ayartacaksınız.:F Zaten Duygusuz diye bir admişn vardı belki o kızdır. Bir ihtimal işte.:A

hhah aşama aşama gidicez cnm önce editorden 1-2 kız sokucaz sonra moderotor olucakşar sonra süper mod sonra co admin derken bir bakmışsın siteyi ele geçirmişiz hahaha :F:F
aa o nasıl olcak peki 🙂 sen edıtor ol ben desteklerım senı 🙂
Çiğdem'in oklavası anca xemrexxx 'e yeter.:F FF yönetim hep erkek.:A

Hahayytt güleyim dur.:F Ozan'ı nasıl ayartacaksınız.:F Zaten Duygusuz diye bir admişn vardı belki o kızdır. Bir ihtimal işte.:A
x li emrede kim ? 🙂