Kayıp Gün Değiştirdi!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Pasham
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
@xemrexxx en çok buna sevinmiştir(b) Pazartesi günü habire boş gün boş gün diyordu:X Bakalım Acun reklam aralarında 13'leri görebilecek mi(b)

Bence çok doğru bir karar ab de hem osesten hemde karadayindan reyting alacak. Dizinin izleyen kesim karadayiyla çakisiyor üstelik Karadayı gevelenme döneminde diziyi atv iki gün yayınlayacak yakinda))))) . Olumsuz yorum yapanlar o sesin elemelere girdiğinde reyting kaybetiginden haberi yok sanırım. Irfan Şahin dizisini tutturmak için süper bir hamle yaptı. Dizi bu hamlede sonrada tutmasa bu diziye yapılacak bişey yok

Pazartesi hangi yeni dizi gelirse gelsin tutması kolay değil öyle. :F O yüzden bana Yalan Dünya gelecek gibi duruyor Cuma yükselemezse. @EveN kızmasın ama bana. :D

ezel gelse tutar:)

Bence çok doğru bir karar ab de hem osesten hemde kayıptan reyting alacak. Olumsuz yorum yapanlar o sesin elemelere girdiğinde reyting kaybetiginden haberi yok sanırım. Irfan Şahin dizisini tutturmak için süper bir hamle yaptı. Dizi bu hamlede sonrada tutmasa bu diziye yapılacak bişey yok

hiç zannetmiyorum kayıp cuma alamadığını pazartesi asla alamaz cuma ne var doğru dürüst ab dizisi yok ona rağmen düşük reyting aldı.. şimdi cumartesi ab oranları yüksek iki proğram var hiçbişey alamaz..

ezel gelse tutar:)

hiç zannetmiyorum kayıp cuma alamadığını pazartesi asla alamaz cuma ne var doğru dürüst ab dizisi yok ona rağmen düşük reyting aldı.. şimdi cumartesi ab oranları yüksek iki proğram var hiçbişey alamaz..
Cuma dizi enflasyonu var. Eski reytingini alsa yine kanal D yi kurtarır

Cuma dizi enflasyonu var. Eski reytingini alsa yine kanal D yi kurtarır

cuma o kadar dizi arasında hala izleyecek tek dizi bulamadım çokluk var ama izlenecek bişey yok.. med cezir ferihanın reytingini kapmaya çalışıyor aynı kesime hitap ediyor totaliyle ab si dengede gibi... totalide karagül kapmış .. cuma ab grubunda en yüksek oran 8 reytingle med cezirde pazartesi macun 12 ab karadayı 9 civarı ab reytingi alıyor yani cumaya göre daha zor bir gün..

aklıma takılan başka bişey daha var eskiden yalan dünya cuma 14 reyting alırdı ab grubunda bu izleyiciler nerde şimdi?

cuma o kadar dizi arasında hala izleyecek tek dizi bulamadım çokluk var ama izlenecek bişey yok.. med cezir ferihanın reytingini kapmaya çalışıyor aynı kesime hitap ediyor totaliyle ab si dengede gibi... totalide karagül kapmış .. cuma ab grubunda en yüksek oran 8 reytingle med cezirde pazartesi macun 12 ab karadayı 9 civarı ab reytingi alıyor yani cumaya göre daha zor bir gün..

aklıma takılan başka bişey daha var eskiden yalan dünya cuma 14 reyting alırdı ab grubunda bu izleyiciler nerde şimdi?
medcezir ile afk nereye aynı medcezir direkt ergenlere hitap ediyor afk yi izleyen dolu ev hanımı kitlesi vardı :X

14 reytingini nereye gittiğini tns ye sormak lazım bence 14 reyting de abartı ilk başta yalan dünyayı sıkı elestiriyordum ama şimdiki reytingi de abarttı düşük))) cuma dışında iyi izleyebilecegin dizilerin var demek)) benim merakla takip ettiğim dizi henüz bu sezon çıkmadı sen yine şanslısin

14 reytingini nereye gittiğini tns ye sormak lazım bence 14 reyting de abartı ilk başta yalan dünyayı sıkı elestiriyordum ama şimdiki reytingi de abarttı düşük))) cuma dışında iyi izleyebilecegin diziler bar benim merakla takip ettiğim dizi henüz bu sezon çıkmadı sen yine şanslısin
ben de dizi bulamadım doğru dürüst bu sezon
komedi sevmemde sevdaluk dizisini bekliyorum iki başrol oyuncusunun hatrına ilk üç bölümünü eleştirmeden izleyeceğim :)

Bence çok doğru bir karar ab de hem osesten hemde karadayindan reyting alacak. Dizinin izleyen kesim karadayiyla çakisiyor üstelik Karadayı gevelenme döneminde diziyi atv iki gün yayınlayacak yakinda))))) . Olumsuz yorum yapanlar o sesin elemelere girdiğinde reyting kaybetiginden haberi yok sanırım. Irfan Şahin dizisini tutturmak için süper bir hamle yaptı. Dizi bu hamlede sonrada tutmasa bu diziye yapılacak bişey yok
Şu kırmızı yere forum içinden bile örnek çıkmıyor:F:F