karadayı-o ses arasına ab dizisi mi atılır pazartesiye as dönmeli@xemrexxx en çok buna sevinmiştirPazartesi günü habire boş gün boş gün diyordu
Bakalım Acun reklam aralarında 13'leri görebilecek mi
![]()
Sanırım O ses haftaya canlı yayın. Canlı yayında reytingler düşüyor.Bu hafta düşmese bile sonrası haftalarda düşer belki Kayp'ı izleyeneler diziye gene devam ederkaradayı-o ses arasına ab dizisi mi atılır pazartesiye as dönmeli![]()
bakalım kader kısmet bu işlerSanırım O ses haftaya canlı yayın. Canlı yayında reytingler düşüyor.Bu hafta düşmese bile sonrası haftalarda düşer belki Kayp'ı izleyeneler diziye gene devam eder![]()
Pazartesi hangi yeni dizi gelirse gelsin tutması kolay değil öyle.O yüzden bana Yalan Dünya gelecek gibi duruyor Cuma yükselemezse. @EveN kızmasın ama bana.
![]()
Bence çok doğru bir karar ab de hem osesten hemde kayıptan reyting alacak. Olumsuz yorum yapanlar o sesin elemelere girdiğinde reyting kaybetiginden haberi yok sanırım. Irfan Şahin dizisini tutturmak için süper bir hamle yaptı. Dizi bu hamlede sonrada tutmasa bu diziye yapılacak bişey yok
Cuma dizi enflasyonu var. Eski reytingini alsa yine kanal D yi kurtarırezel gelse tutar
hiç zannetmiyorum kayıp cuma alamadığını pazartesi asla alamaz cuma ne var doğru dürüst ab dizisi yok ona rağmen düşük reyting aldı.. şimdi cumartesi ab oranları yüksek iki proğram var hiçbişey alamaz..
Cuma dizi enflasyonu var. Eski reytingini alsa yine kanal D yi kurtarır
medcezir ile afk nereye aynı medcezir direkt ergenlere hitap ediyor afk yi izleyen dolu ev hanımı kitlesi vardıcuma o kadar dizi arasında hala izleyecek tek dizi bulamadım çokluk var ama izlenecek bişey yok.. med cezir ferihanın reytingini kapmaya çalışıyor aynı kesime hitap ediyor totaliyle ab si dengede gibi... totalide karagül kapmış .. cuma ab grubunda en yüksek oran 8 reytingle med cezirde pazartesi macun 12 ab karadayı 9 civarı ab reytingi alıyor yani cumaya göre daha zor bir gün..
aklıma takılan başka bişey daha var eskiden yalan dünya cuma 14 reyting alırdı ab grubunda bu izleyiciler nerde şimdi?
medcezir ile afk nereye aynı medcezir direkt ergenlere hitap ediyor afk yi izleyen dolu ev hanımı kitlesi vardı![]()
ben orasını bilmem cici kız hazal-anası ve kokoş teyzeler ev hnımlarına hitap ediyordutotal ve ab deki aldıkları oranı diyorum afk ile aynı hemen hemen total ve ab dengede![]()
ben orasını bilmem cici kız hazal-anası ve kokoş teyzeler ev hnımlarına hitap ediyordureytingleri aynı olabilir tns bu ne yapsa yeridir
serenayı izleyen ahbazyalardan gelen panpalarımız da var şimdi haksızlık etmehazalın reytingi diye bakma afk yı izleyen emir hayranı ergen kızları unutuyorsun)
serenayı izleyen ahbazyalardan gelen panpalarımız da var şimdi haksızlık etmezaten senin deyiminle parlak oğlan ve güzel kız buluştu mu biizim halk mest olur
![]()
14 reytingini nereye gittiğini tns ye sormak lazım bence 14 reyting de abartı ilk başta yalan dünyayı sıkı elestiriyordum ama şimdiki reytingi de abarttı düşük))) cuma dışında iyi izleyebilecegin dizilerin var demek)) benim merakla takip ettiğim dizi henüz bu sezon çıkmadı sen yine şanslısincuma o kadar dizi arasında hala izleyecek tek dizi bulamadım çokluk var ama izlenecek bişey yok.. med cezir ferihanın reytingini kapmaya çalışıyor aynı kesime hitap ediyor totaliyle ab si dengede gibi... totalide karagül kapmış .. cuma ab grubunda en yüksek oran 8 reytingle med cezirde pazartesi macun 12 ab karadayı 9 civarı ab reytingi alıyor yani cumaya göre daha zor bir gün..
aklıma takılan başka bişey daha var eskiden yalan dünya cuma 14 reyting alırdı ab grubunda bu izleyiciler nerde şimdi?
ben de dizi bulamadım doğru dürüst bu sezon14 reytingini nereye gittiğini tns ye sormak lazım bence 14 reyting de abartı ilk başta yalan dünyayı sıkı elestiriyordum ama şimdiki reytingi de abarttı düşük))) cuma dışında iyi izleyebilecegin diziler bar benim merakla takip ettiğim dizi henüz bu sezon çıkmadı sen yine şanslısin
fatihten kötü gidemezTutmadı dizi Kanal D artık boşa uğraşmasınPazartesi kötü gidevektir bence yine
Şu kırmızı yere forum içinden bile örnek çıkmıyorBence çok doğru bir karar ab de hem osesten hemde karadayindan reyting alacak. Dizinin izleyen kesim karadayiyla çakisiyor üstelik Karadayı gevelenme döneminde diziyi atv iki gün yayınlayacak yakinda))))) . Olumsuz yorum yapanlar o sesin elemelere girdiğinde reyting kaybetiginden haberi yok sanırım. Irfan Şahin dizisini tutturmak için süper bir hamle yaptı. Dizi bu hamlede sonrada tutmasa bu diziye yapılacak bişey yok