- Reaksiyon puanı
- 114,222
- Puanı
- 1,060
Yok ben böylesini değil, kurbanda yapılan sıcak et kavurmayı diyorumSoğuk kavurma çekti canım, marketlerde satılıyor ama altın kadar pahalı be bir parçasına dünya ödüyoruz
Yok ben böylesini değil, kurbanda yapılan sıcak et kavurmayı diyorumSoğuk kavurma çekti canım, marketlerde satılıyor ama altın kadar pahalı be bir parçasına dünya ödüyoruz
En son 7 haziranda yedim sacda olanındanSoğuk kavurma çekti canım, marketlerde satılıyor ama altın kadar pahalı be bir parçasına dünya ödüyoruz
Zeytin bozar onun tadınıZeytinli kavurma mevcut mu sayın Gs'li dostum.. @Sherlock
Tamam ama bu sabah soğuk olanı canım çekti işteYok ben böylesini değil, kurbanda yapılan sıcak et kavurmayı diyorum
Daha yeni yedim bundanTamam ama bu sabah soğuk olanı canım çekti işte
Kızartma kavurmanın tadı ve kokusu da bir başka... Ben yağlı kısmını da yemeyi çok seviyorum, çok yememek gerek ama tadı çok lezzetli oluyor
Kavursan da yesek şöyle bi güzel
Afiyet olsun üstüne maden suyu da içseydin ama ve yürüyüş şartDaha yeni yedim bundan
Ulan ahlak da kalmamış şu diyalogları açık seçik nasıl konuşabiliyorsunuz... Ve gerçek olmayan şeylere inatla devam ediyorsunuz... İlla banlatalım mı sizi forum ahlağını bozmaktan... Leş herifler sizi...
Sonunda yoldaşlarını banlatacak kadar hain oldun demek he, paramparçayız… @Maskeli FedaiUlan ahlak da kalmamış şu diyalogları açık seçik nasıl konuşabiliyorsunuz... Ve gerçek olmayan şeylere inatla devam ediyorsunuz... İlla banlatalım mı sizi forum ahlağını bozmaktan... Leş herifler sizi...
Sizin saçma sapan komik olmayan ve inatla devam ettirdiğiniz goygoylarınız sıktı beni... Eğer 4'lü herkesin eğlendiği bir goygoy olmayacaksa bizim yoldaşlığımız nerede kalacak... Israrla gülmüyor olmamıza rağmen devam ediyorsunuz ve komik değil... Bu işin üstadı olarak bu seviyeyi belirleme kapasitesine sahip olduğumu da biliyorsundur leşdaşım benim...Sonunda yoldaşlarını banlatacak kadar hain oldun demek he, paramparçayız… @Maskeli Fedai
Ulan ahlak da kalmamış şu diyalogları açık seçik nasıl konuşabiliyorsunuz... Ve gerçek olmayan şeylere inatla devam ediyorsunuz... İlla banlatalım mı sizi forum ahlağını bozmaktan... Leş herifler sizi...
Sonunda yoldaşlarını banlatacak kadar hain oldun demek he, paramparçayız… @Maskeli Fedai
Adam bizi tek kalemde silmeyi göze aldı.. Yaktım.. 🚬🚬Sizin saçma sapan komik olmayan ve inatla devam ettirdiğiniz goygoylarınız sıktı beni... Eğer 4'lü herkesin eğlendiği bir goygoy olmayacaksa bizim yoldaşlığımız nerede kalacak... Israrla gülmüyor olmamıza rağmen devam ediyorsunuz ve komik değil... Bu işin üstadı olarak bu seviyeyi belirleme kapasitesine sahip olduğumu da biliyorsundur leşdaşım benim...@MasacRE @Maskeli Fedai
Eğer SABAR yaptığını sanıp SABAR'a uymayan ve ısrarla bu kutlu yolda hareket etmeyen yoldaşlarım var ise gerekeni yapmak benim boynumun borcudur... Neticede biz bugünlere kolay gelmedik... Biz boşuna Sabares olmadık...Adam bizi tek kalemde silmeyi göze aldı.. Yaktım.. 🚬🚬
Sizin saçma sapan komik olmayan ve inatla devam ettirdiğiniz goygoylarınız sıktı beni... Eğer 4'lü herkesin eğlendiği bir goygoy olmayacaksa bizim yoldaşlığımız nerede kalacak... Israrla gülmüyor olmamıza rağmen devam ediyorsunuz ve komik değil... Bu işin üstadı olarak bu seviyeyi belirleme kapasitesine sahip olduğumu da biliyorsundur leşdaşım benim...@MasacRE @Maskeli Fedai
Bak bak birde ciddi ifadeler bırakıyor.. Kim derdi ki koca yoldaşlığımıln arasına bir zeytin girecek diye.. @Sherlock @MasacREEğer SABAR yaptığını sanıp SABAR'a uymayan ve ısrarla bu kutlu yolda hareket etmeyen yoldaşlarım var ise gerekeni yapmak benim boynumun borcudur... Neticede biz bugünlere kolay gelmedik... Biz boşuna Sabares olmadık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?