Yeme-İçme Kavurma

Soğuk kavurma çekti canım, marketlerde satılıyor ama altın kadar pahalı be bir parçasına dünya ödüyoruz :A

kahvaltilik-kavurma-tarifi-fb.jpg
Yok ben böylesini değil, kurbanda yapılan sıcak et kavurmayı diyorum :A

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
Yok ben böylesini değil, kurbanda yapılan sıcak et kavurmayı diyorum :A
Tamam ama bu sabah soğuk olanı canım çekti işte :A

Kızartma kavurmanın tadı ve kokusu da bir başka... Ben yağlı kısmını da yemeyi çok seviyorum, çok yememek gerek ama tadı çok lezzetli oluyor :A

Kavursan da yesek şöyle bi güzel :A

60f6cbcdc8c3732168e57b2c

• Güldürdün
Reactions: Dosi
  • Güldürdün
Reactions: Maskeli Fedai
Kızların göbeğinden zeytin yemek gibi ilginç fantezileri de var.. Kanım dondu.. @MasacRE @MEnes

Sayın Gs’li dostum çok ilginç iddialar dolanıyor ortalıkta. @MasacRE vuruyormuş, kızın göbeğinden sekiyormuş, @MEnes de yiyormuş zeytini… Bunlar nasıl kan dondurucu hareketler böyle…
Ulan ahlak da kalmamış şu diyalogları açık seçik nasıl konuşabiliyorsunuz... Ve gerçek olmayan şeylere inatla devam ediyorsunuz... İlla banlatalım mı sizi forum ahlağını bozmaktan... Leş herifler sizi...

Dün kalan kavurmayı bu sabah da yemeyi planlıyorum :A

Ulan ahlak da kalmamış şu diyalogları açık seçik nasıl konuşabiliyorsunuz... Ve gerçek olmayan şeylere inatla devam ediyorsunuz... İlla banlatalım mı sizi forum ahlağını bozmaktan... Leş herifler sizi...
Sonunda yoldaşlarını banlatacak kadar hain oldun demek he, paramparçayız… @Maskeli Fedai

• Üzücü
Sonunda yoldaşlarını banlatacak kadar hain oldun demek he, paramparçayız… @Maskeli Fedai
Sizin saçma sapan komik olmayan ve inatla devam ettirdiğiniz goygoylarınız sıktı beni... Eğer 4'lü herkesin eğlendiği bir goygoy olmayacaksa bizim yoldaşlığımız nerede kalacak... Israrla gülmüyor olmamıza rağmen devam ediyorsunuz ve komik değil... Bu işin üstadı olarak bu seviyeyi belirleme kapasitesine sahip olduğumu da biliyorsundur leşdaşım benim... :A @MasacRE @Maskeli Fedai

Sizin saçma sapan komik olmayan ve inatla devam ettirdiğiniz goygoylarınız sıktı beni... Eğer 4'lü herkesin eğlendiği bir goygoy olmayacaksa bizim yoldaşlığımız nerede kalacak... Israrla gülmüyor olmamıza rağmen devam ediyorsunuz ve komik değil... Bu işin üstadı olarak bu seviyeyi belirleme kapasitesine sahip olduğumu da biliyorsundur leşdaşım benim... :A @MasacRE @Maskeli Fedai
Adam bizi tek kalemde silmeyi göze aldı.. Yaktım.. 🚬🚬

• Beğendim
  • Üzücü
Reactions: Sherlock and MEnes
Adam bizi tek kalemde silmeyi göze aldı.. Yaktım.. 🚬🚬
Eğer SABAR yaptığını sanıp SABAR'a uymayan ve ısrarla bu kutlu yolda hareket etmeyen yoldaşlarım var ise gerekeni yapmak benim boynumun borcudur... Neticede biz bugünlere kolay gelmedik... Biz boşuna Sabares olmadık...

• Üzücü

Eğer SABAR yaptığını sanıp SABAR'a uymayan ve ısrarla bu kutlu yolda hareket etmeyen yoldaşlarım var ise gerekeni yapmak benim boynumun borcudur... Neticede biz bugünlere kolay gelmedik... Biz boşuna Sabares olmadık...
Bak bak birde ciddi ifadeler bırakıyor.. Kim derdi ki koca yoldaşlığımıln arasına bir zeytin girecek diye.. @Sherlock @MasacRE

• Beğendim
Reactions: MEnes
  • İlginç
  • Beğendim
Reactions: MEnes