Ben Seni Eleştirmedim Bazıları Beni Kötü Niyetli Sandığı İçin Örnek Verdim Tabi Herkes İstediğini Diyebilir Benim Anlatmak İstediğim Ben Böyle Mesaj Yazdığımda Herkes Beni Suçluyacak Yer ArıyorAlemto benim ne suçum var?
arkadaş ben anlamıyorum bu favori üyelerine örnek verilsem izmir çetesi,ulvi,xdragx,cevaa,emreuu gibi üyeler dizilere vasat yok şu dizi iyi değil saçma falan ama biz onların dizilerine bir iki kötü cümle kullandığında kötüyüde bırak esprili yaptığımızda bile ben kötü amaçla yazıyorum siz iyi amaçla yazıyorsunuz tebrikler size:C:
Not:Ben Kavak Yellerine Bakmıyorum
Burada fanı olan dizilerle ilgili yorum yapmak ayrı, hiç izleyeni olmayan dizilerle ilgili yorum yapmak ayrı. Kaldı ki bu forumda İzmir Çetesi' ni en çok eleştiren insanda benimdir. Dizinin başlığındaki konularda birçok eleştirim var.
Kavak Yelleri' ni diğer dizilerle karşılaştırmak yersiz. Resmen seyirciyle dalga geçildi, Efe öldü, sonra hafızası kayıp şekilde bulundu. Şimdi yine öldü ve canlanabileceği bile konuşuldu. Kavak Yelleri' nin ilk sezonu çok iyiydi ama aşırı bozdu. 5 sezon devam eden bir dizi ile Şubat ayında başlayan bir dizi aynı sertlikte eleştirilmemeli.