Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ulvi bir insansın Ulvi gerçektenKanal D yakında Öyle Bir Geçer Zaman Ki PT1, Fatmagül'ün Suçu Ne? PT 2 yapacakmış. Espri yaptım ama pek de komik değildi doğrusu... Bu değişiklik atv'nin yaptıkları kadar anlamsız değil bence...
" Olmaya çalışıyor. " ifaden de herhangi bir mahsur görmüyorum... Ama Kanal D'nin bütün yapımları iyi reytingler aldığı için pek yerlerini değiştirme gereği yok zaten... Ama atv'nin ihtiyacı vardı. Fakat bu değişiklikleri en kötü biçimde yaptı... Satrancı kaybetti. Birçok diziyi harcadı...Yanlış taş oynarsan kaybedersin işte... Kanal D'nin yaptığı da bir süre sonra izleyiciyi sıkabilir.
arkadaş ben anlamıyorum bu favori üyelerine örnek verilsem izmir çetesi,ulvi,xdragx,cevaa,emreuu gibi üyeler dizilere vasat yok şu dizi iyi değil saçma falan ama biz onların dizilerine bir iki kötü cümle kullandığında kötüyüde bırak esprili yaptığımızda bile ben kötü amaçla yazıyorum siz iyi amaçla yazıyorsunuz tebrikler size:C: Not:Ben Kavak Yellerine Bakmıyorum
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.