Maskeli Fedai
Favori Üye
Ben çocuk mocuk sevmem, nefret ederimÇok teşekkür ederim ince yorumun için.
Sağol canım benim, işte bazı şeyler değişmiyor.
Bir çocuğa nasıl itici dersin. 😡
Ben çocuk mocuk sevmem, nefret ederimÇok teşekkür ederim ince yorumun için.
Sağol canım benim, işte bazı şeyler değişmiyor.
Bir çocuğa nasıl itici dersin. 😡
Beni severdin.Ben çocuk mocuk sevmem, nefret ederim
Senin neyini seveyim be .ssBeni severdin.
Bizim leptoplar o dönemden kalma işte hatta benimki 1 yas küçük @MasacRE @YiğittBir fotoğraf buldum 2008 sanırım, telefon aldırmaya çalışıyorum bizimkilere. Defter yazmışım, fotoğraflarını kesip yapıştırmışım. Deftere artı/eksi yönleri ve alınma ihtimali yazıyor. Bazı şeyler hiç değişmiyor....
Ekli dosyayı görüntüle 79581
@kerem @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @sokak sanati @Maskeli Fedai @serhatt @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @Özgür @Bully @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @The_Erinch @Çiğdem @emreemreu @xdragxx
Bir fotoğraf buldum 2008 sanırım, telefon aldırmaya çalışıyorum bizimkilere. Defter yazmışım, fotoğraflarını kesip yapıştırmışım. Deftere artı/eksi yönleri ve alınma ihtimali yazıyor. Bazı şeyler hiç değişmiyor....
Ekli dosyayı görüntüle 79581
@kerem @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @sokak sanati @Maskeli Fedai @serhatt @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @Özgür @Bully @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @The_Erinch @Çiğdem @emreemreu @xdragxx
Eskiden araba karşıtıydım çevreyi kirletiyor diye.Kaç yaşındasın burda erkek çocukları genelde araba falan ister sen telefonmu istedin oy o gülüşünü yirim kuzum yaa😘
Eskiden araba karşıtıydım çevreyi kirletiyor diye.